<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 你地睇波以黎見過最勁既陣容係...??(唔計睇返舊片果d)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 清揚 at 2006-4-22 00:12:
收夠籌,退兵~!
皮就多~
Originally posted by abc123aa at 2006-4-22 12:11 AM:

走就應該唔多,就算係都係d小將,兩三個人已經夠啦~唔需要太多人加盟
施丹退休, 中場起碼要兩個..中堅要多一個, 活基治呢個玻璃腳要清...左閘要一個.....起碼四件喎.
一剎那的幸福足以回味一生

Originally posted by abc123aa at 2006-4-22 12:11 AM:

我係係巴迪高加盟果屆先開始睇,以前d野都唔係記得好清楚
但其實當時的卡富和簡迪拿出d波都冇你講到咁差吧??佢地當時好大威脅的。
我愛長澤
Originally posted by kakeidevil at 2006-4-22 00:13:

皮就多~
你想比人收???
成名於2005-3-26的EF前
'性版討論區"
現活躍於[真‧頑童俱樂部]
Originally posted by Kian76 at 2006-4-22 12:15 AM:

但其實當時的卡富和簡迪拿出d波都冇你講到咁差吧??佢地當時好大威脅的。
簡迪拿右腳打左邊...可能左腳出波差d...
一剎那的幸福足以回味一生

Originally posted by brightman at 2006-4-22 12:13 AM:

施丹退休, 中場起碼要兩個..中堅要多一個, 活基治呢個玻璃腳要清...左閘要一個.....起碼四件喎.
中堅一名,左閘一名或續用卡路士,真正的防守中場一名,攻擊重心一名,前鋒一名或續用朗拿度。
我愛長澤
Originally posted by brightman at 2006-4-22 12:13 AM:

施丹應該踢埋下年既,如果買到攻中的話佢可以做後備,防中基本上問題不大啦,最多都係要一個,活基治要清?唔覺得佢要清囉,佢黑仔啫,左閘的確係要買人,基本上真係三個人就夠啦,如果真係要做到兵源充足可能真係需要買4-5人,但邊有咁多人比你買,買到一個左閘一個攻中已經好好啦,基本上依家買人只係將d老左既星退下去啫,中堅其實如果希古拿聽聽話話做後備的話都夠人用既,一次過買太多人反而唔好,夾唔到既話唔通又換咩.........
摺吧啦
Originally posted by Kian76 at 2006-4-22 12:16 AM:

中堅一名,左閘一名或續用卡路士,真正的防守中場一名,攻擊重心一名,前鋒一名或續用朗拿度。
寧願用返大哨算了.......好過買什麼什麼阿祖安奴,一樣係低迷=3="
摺吧啦
Originally posted by Kian76 at 2006-4-22 12:15 AM:

但我記得當時佢地d出波真係唔太好,可能係錯覺吧
摺吧啦
Originally posted by brightman at 2006-4-22 12:16 AM:

簡迪拿右腳打左邊...可能左腳出波差d...
但佢隻左腳唔差的,唔知點解我覺得佢同卡富出d波算唔錯,特別係卡富,簡迪拿d遠射都好勁添。
我愛長澤
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 你地睇波以黎見過最勁既陣容係...??(唔計睇返舊片果d)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。