<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 你地睇波以黎見過最勁既陣容係...??(唔計睇返舊片果d)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 清揚 at 2006-4-22 00:16:

你想比人收???
成日收架喇
Originally posted by abc123aa at 2006-4-22 12:18 AM:

但我記得當時佢地d出波真係唔太好,可能係錯覺吧
可能大家睇緊唔同既波,哈哈!!講笑。話唔定你同我咁o岩睇中佢地表現好和差的波。
我愛長澤
Originally posted by abc123aa at 2006-4-22 12:18 AM:

寧願用返大哨算了.......好過買什麼什麼阿祖安奴,一樣係低迷=3="
亨利如何??但要亨利的話碧咸作用減半......
我愛長澤
Originally posted by abc123aa at 2006-4-22 12:17 AM:

施丹應該踢埋下年既,如果買到攻中的...
活基治...根本上係比紐卡素搵笨...買左兩年唔知有無踢多個半季 ? 仲要話佢而家最多一個星期踢一次比賽, 唔係會收山..對於要打本土league同歐聯既皇馬黎講可唔可以再以佢係主力 ?  至於防中一定要再買, 始終皇馬擁有全職防中的數量太少吧 ? [雖然拉莫斯係, 但佢已經比皇馬轉型為中堅]

[ Last edited by brightman on 2006-4-22 at 12:26 AM ]
一剎那的幸福足以回味一生

Originally posted by kakeidevil at 2006-4-22 12:18 AM:

成日收架喇
收你皮先   
一剎那的幸福足以回味一生

Originally posted by Kian76 at 2006-4-22 12:19 AM:

可能大家睇緊唔同既波,哈哈!!講笑。話唔定你同我咁o岩睇中佢地表現好和差的波。
可能係
摺吧啦
Originally posted by Kian76 at 2006-4-22 12:20 AM:

亨利如何??但要亨利的話碧咸作用減半......
亨利同樣都就黎30歲,唔要
摺吧啦
Originally posted by brightman at 2006-4-22 12:24 AM:

活基治...根本上係比紐卡素搵笨......
活基治做後備都得既,我冇諗過佢會係正選,正選係拉莫斯+美治亞/巴禾

至於防中係需要買人,但係好既防中同樣唔多.......而且古迪拍巴迪斯達效果都唔錯,雖然唔係正宗既防中,但係助攻助守都得呀,可能防中位買左人只係需要換古迪一個人
摺吧啦
Originally posted by brightman at 2006-4-22 00:25:

收你皮先   
o係sport 踩綱線~...小心牙~...
GK: Jan Koller (o係 dortmond 時做 keeper好出色)
DB: S. Gerrard (助攻助守)
CB: Dublin (必要時可做中堅)
CB: Crouch (頂晒d波)
LB: Duff (後上助攻)
MR: Reid (o係人地未落底時先整斷人隻腳)
MC: Toure (消耗對方體力)
MC: Ramos (防中打得好出色)
LR: T. Henry (o係左路牽引守衛)
FW: Huth (重炮手, 頂上功夫唔差)
FW: R. Ferdinard (可轉住防中或中堅)
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 你地睇波以黎見過最勁既陣容係...??(唔計睇返舊片果d)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。