<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 你地睇波以黎見過最勁既陣容係...??(唔計睇返舊片果d)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 清揚 at 2006-4-21 20:36:

GK:簡尼(四年前地獄金剛版)
                 CB:史譚         CB:馬甸尼
RSB:佩奧爾                                    LSB:卡路士
                          DMF:韋拉
RMF:費高(萄葡牙球王+右路皇者版)     LMF:尼維特
                          OMF:細哨
                CF:巴治奧
                               CF:奇連士文(金色轟炸機時期)

[ Last edited by 清揚 on 2006-4-21 at 08:37 PM ]
後備:
捷拉華特(守門守到一季入12球,龍門傳奇,唔簡唔得)
尼斯達
艾雲哥度巴(打意甲既前鋒過半數都話驚佢,又系唔簡唔得)
戴維斯(殺人王時期)
施丹
栢金
亨利
傑斯
馬圖斯
韋亞
成名於2005-3-26的EF前
'性版討論區"
現活躍於[真‧頑童俱樂部]
Originally posted by bigfish at 2006-4-21 21:38:
舒米高 <- 無人能敵啦
杜林 <- 助攻助守都好好
史譚 <- 有速度有身型
布魯士 <- 中堅典範
卡路士 <- 皇馬長期正選
堅尼 <- 精神領袖, 攻守萬能
碧咸 <- 右翼王, 出波, 助攻, 罰球, 遠射, 助守瓣瓣掂
傑斯 <- 有速度有突破能力, 除朗拿甸奴外冇其他對手 la
施丹 <- 世界盃, 歐洲國家盃技驚四座
朗尼 <- 依家已經無人能敵, 將來可能仲勁
舒利亞 <- 天生射手, 搶點王, 射門王
正,冇速度既右翼,好一個右翼王,冇腳法冇頭球,好一個瓣瓣掂
大把la,隨口up隻翼都有有速度有突破能力la,EXG.遠既有奥華馬斯,普波斯基,近既有洛賓,C7,祖亞昆,系得Bigfish兄你所講既"右翼王"冇堵
'性版討論區"
Originally posted by 清揚 at 2006-4-21 10:29 PM:

正,冇速度既右翼,好一個...
近呢十年除左figo 我覺得無乜邊個右翼好得過beckham  
Originally posted by dargon at 2006-4-21 22:39:

近呢十年除左figo 我覺得無乜邊個右翼好得過beckham  
beckham系翼???
翼的基本先要有腳法,後要有速度
'性版討論區"
Originally posted by dargon at 2006-4-21 22:39:

右中場我首推費高,次選龍格堡,三選甘莫籣尼斯
我極不欣賞碧咸冇盡力保護腳下皮球既作風

[ Last edited by 清揚 on 2006-4-21 at 10:48 PM ]
'性版討論區"
Originally posted by 清揚 at 2006-4-22 00:46:

[ Last edited by 清揚 on 2006-4-21 at 10:48 PM ]
David Beckham is Right Midfield
he's not a Right winger....

We are blessed that we can watch sports, to do many things...
so be happy!
Originally posted by brightlee at 2006-4-21 22:50:

David Beckham is Right Midfield
he's not a Right winger....

我一早知la,系BIGFISH呢個"偉論之王"唔知堵
'性版討論區"
Originally posted by 清揚 at 2006-4-21 10:46 PM:

甘莫蘭尼斯??最多二班馬黎咋wor!!!點睇而家最fit既右翼都係文仙尼和祖高爾啦!!仲有美斯,祖昆呢季回落,但其實都好勁。仲有帕爾馬個馬基安尼,呢個右翼勁過甘莫蘭尼斯好多,但好可惜唔受納比注意。
我愛長澤
Originally posted by 清揚 at 2006-4-21 10:52 PM:

我一早知la,系BIGFISH呢個"偉論之王"唔知堵
好名
摺吧啦
Originally posted by 清揚 at 2006-4-21 10:29 PM:

正,冇速度既右翼,好一個...
and dont forget Andrie Kanchelskis...he was so good~~~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 你地睇波以黎見過最勁既陣容係...??(唔計睇返舊片果d)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。