<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 你地睇波以黎見過最勁既陣容係...??(唔計睇返舊片果d)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by abc123aa at 2006-4-21 11:50 PM:

仲有就係佢地比d波好多時都唔準=3="好多時都係靠托迪.......
羅馬奪冠o個年反而托迪既供獻係最少.......一味傷....傷....傷....一係就冇態......要靠o個一年算好健康既卡富和簡迪拿不斷助攻俾巴迪高和迪維基奧,仲要靠後備既救星孖寶:中田英壽和蒙迪拿救命。
我愛長澤
Originally posted by abc123aa at 2006-4-21 11:55 PM:

講英格蘭左閘我都係鍾意艾殊利高爾多d
事實上a.cole係好d, 佢除左出波之外所有野都好過布力治既.
一剎那的幸福足以回味一生

Originally posted by Kian76 at 2006-4-21 11:55 PM:

羅馬奪冠o個年反而托迪既供獻係最...
我記得卡富同簡迪拿d出波都好多時唔係唔靚就唔準,只係好少何佢地會傳得好........
摺吧啦
Originally posted by brightman at 2006-4-21 11:56 PM:

事實上a.cole係好d, 佢除左出波之外所有野都好過布力治既.
希望佢真係黎皇馬啦
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2006-4-21 11:57 PM:

希望佢真係黎皇馬啦
車仔都想針佢

Originally posted by 清揚 at 2006-4-21 11:50 PM:

沙加度同施仙奴本屬翼之材料,攻強守...
其實,閘對速度的需求都很高的,沒有速度的閘是沒有可能成為世界級的閘,世界級的閘要的是全能,像卡富、辛尼迪這此稀世珍品一樣。攻守兼備,進攻分分鐘勁過翼鋒,防守都一樣唔弱既天才右閘。

所以施仙奴有助攻既本錢在手,只要能掌握得好助攻的時間性和防守技巧,他是很大潛力的右閘。相反若專心在右翼發展,他卻末必能獨當一面。
我愛長澤
Originally posted by 清揚 at 2006-4-21 11:51 PM:

米芝落真人好叉大隻架
米芝落d頭髮成執草咁, 好易認.

Originally posted by brightman at 2006-4-21 11:58 PM:

車仔都想針佢
車仔邊有咁易得手呀
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2006-4-22 12:00 AM:

車仔邊有咁易得手呀
A.cole走因為錢既問題....而講錢邊個夠車仔多呢

Originally posted by Kian76 at 2006-4-21 11:59 PM:

其實,閘對速度的需求都很高的,...
同意,施仙奴打中場既時候表現往往比唔到人信心同埋冇咩表現
摺吧啦
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 你地睇波以黎見過最勁既陣容係...??(唔計睇返舊片果d)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。