<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 熱刺真係無體育精神?!?!
返回列表 回復 發帖
Originally posted by abc123aa at 2006-4-23 12:22 AM:
真係唔覺得熱刺有錯囉~
佢無錯, 個入球係合法. 但體育精神係屬於道德層面, 每個人都有唔同標準. 法同情有時係無得拗..
一剎那的幸福足以回味一生

Originally posted by brightman at 2006-4-23 12:26 AM:

佢無錯, 個入球係合法. 但體育精神係屬於道德層面, 每個人都有唔同標準. 法同情有時係無得拗..
我亦唔覺得熱刺呢球係冇體育精神囉,如果係熱刺既球員攔截伊保爾令到佢受傷但熱刺再繼續進攻就有問題啫,但依家係阿仙奴既球員自己友撞自己友,阿記既後防球員只係叫對方踢個波出界,但對方一定要聽佢地講嗎?這是冇可能的,而且熱刺既球員已經係拖慢左少少個節奏,只係比個波戴維斯,戴維斯加返快個節奏啫,根本冇咩問題出現
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2006-4-23 12:31 AM:

我亦唔覺得熱刺呢球係冇體育精神囉,...
若果真係要咁聽話踢走個波先有人性,咁呢招都好霸道,對手一單刀就自己撞自己,對手局住踢走個波,唔踢走就要俾人插冇體育精神。哈哈!!
我愛長澤
Originally posted by abc123aa at 2006-4-23 12:31 AM:

我亦唔覺得熱刺呢球係冇體育精神囉,...
雲加持相反意見

Wenger clearly felt Carrick should have put the ball out of play to enable Eboue to be treated.

He told Sky Sports: 'It's a shame. It was hesitation from Carrick to kick the ball out when we had two players down.

'They (the Tottenham bench) even lie about that and I find that very disappointing.'

我都覺最大問題係卡域克停低左一陣望住EBOUE, 跟住阿仙奴D球員跟佢停...如果佢唔望照攻無咁既誤會發生...

Originally posted by Kian76 at 2006-4-23 12:35 AM:

若果真係要咁聽話踢走個波先有人性,咁呢招都好霸道,對手一單刀就自己撞自己,對手局住踢走個波,唔踢走就要俾人插冇體育精神。哈哈!!
哈哈,如果係咁的話足球會越黎越唔好睇
摺吧啦
小弟全場都好留心睇,事發時見到球證有埋去更進件事;但球証無表示吹停比賽,熱刺既卡域克同戴維斯看一下事發地點同見球証無吹停於是繼續進攻,而係直播中鏡頭一轉影到伊保爾想起返身;但佢見到熱刺進攻緊之後又坐番低。到之後入左波,從新開波個一刻佢已經無事係場上面比賽了。

事情始末就係咁,有錯請各大佬指點更正。
Originally posted by brightman at 2006-4-23 12:36 AM:

雲加持相反意見

Wenger clearl...
咁好正常,望都唔望咪仲冇人性??一望覺得你扮野就真係彩你都有味。
我愛長澤
Originally posted by brightman at 2006-4-23 12:36 AM:

雲加持相反意見

Wenger clearl...
在場上比賽的卡域克賽後訪問
Carrick told Sky Sports: "To be honest I just thought he fell over, I didn't realise the guy was injured. We don't like scoring goals like that but it's happened and we can't change it.

"We aren't cheats that's for sure, but I thought the guy just fell down and if he was injured I'd have put the ball out but that's the way it goes I suppose."

When asked if Spurs are now in pole position for fourth, Carrick added: "There's still games to play and points to play for. We've put ourselves in a good position. We've played well first half and the second half they've put us under a lot of pressure and I'm satisfied with a draw."
Originally posted by Kian76 at 2006-4-23 12:39 AM:

咁好正常,望都唔望咪仲冇人性??一望覺得你扮野就真係彩你都有味。
係阿仙奴眼中呢一望變成假動作呃哂佢地

Originally posted by brightman at 2006-4-23 12:45 AM:

係阿仙奴眼中呢一望變成假動作呃哂佢地
在熱刺眼中你的詐傷等如假動作想呃佢地
我愛長澤
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 熱刺真係無體育精神?!?!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。