<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 熱刺真係無體育精神?!?!
返回列表 回復 發帖
咪係囉...
有體育精神就等人地企好晒先攻mah....
球場上d球員成日都跌架啦....
如果o個個球員係起唔到身..而個波未去界...球證都會吹停啦..

我記得有一年世界杯(好似), 德國(好似)對美國...o個時德國好似領先一球..
但有個球員(好似係美國球員)傷左...德國球員就踢個波出界....但美國之後就照攻無比返德國...
我覺得呢隻先無體育精神....
Originally posted by adamjacky123 at 2006-4-23 08:19 PM:

阿仙奴攞過體育精神獎!?
ic......
Herry最有體育精神lo....快射罰球免得拖延時間.......
某程度上, 阿仙奴班外援係破壞英格蘭足壇體育精神o既元兇
以往英格蘭足球向以勇而不茅見稱, 但加入左外援後就有少少變質
暫且唔講henry d快開罰球 阿記d插水
更何況呢球arsenal自己人撞自己人
而且熱刺班球員都見你無乜事
體育精神係乜?人地唔一定有義務去做
怪就怪自己疏忽 而且阿記某d球員都好冇體育精神(個人覺得. 非針對)
Originally posted by bigfish at 2006-4-24 06:05 PM:
某程度上, 阿仙奴班外援係破壞英格蘭足壇體育精神o既元兇
以往英格蘭足球向以勇而不茅見稱, 但加入左外援後就有少少變質
你又o黎嗱!!!
我覺得你真係有D針對阿記喎
佢地用外援同破壞英格蘭足壇體育精神有咩關係呢?
唔通在英格蘭唔踢長傳急攻係罪嗎
場波都過左咁耐
唔好再煽動大家情緒好唔好?

如果羅比堅尼單刀....列文自己撞埋門拄度爆光.....gum 應唔應該踢個波出界?
Originally posted by brightlee at 2006-4-24 14:51:
let me to listen it when I come home later today, ok?
thanks for your link
I remember that incident
that's different situation.....

That's my comments..............
We are blessed that we can watch sports, to do many things...
so be happy!
Originally posted by 76 at 2006-4-24 19:28:
如果羅比堅尼單刀....列文自己撞埋門拄度爆光.....gum 應唔應該踢個波出界?
咁又唔好用呢個比喻
應該話如果門將同後衛撞埋跌低
禁區內既射手應該唔應該射門?

其實咁講體育精神
阿記就唔應該趁對方排緊人場龍門失左位快射罰球
唔應該係角球旗晒時間 係人背脊鋤人啦
Originally posted by 細驚 at 2006-4-24 11:57 PM:

咁又唔好用呢個比喻
應該話如果...
講玩角球旗,快開罰球呢d阿仙奴真係表表者
而且呢次熱刺明顯真係冇任何錯,根本唔需要係度嘈,人地利物浦同樣留力聯賽但攞到歐聯,但如果阿仙奴留力聯賽歐聯入到決賽但攞唔到歐聯只係佢技不如人啫,冇得賴熱刺亦冇得其他人
摺吧啦
Originally posted by 細驚 at 2006-4-24 11:57 PM:

咁又唔好用呢個比喻
應該話如果...
如果係對方守衛撞落對方既守門員果度當然射啦,係佢地盲之嘛
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2006-4-25 12:27 AM:

講玩角球旗,快開罰球呢d阿仙奴真係...
多謝讚賞,阿記角球旗玩野真係有一手
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 熱刺真係無體育精神?!?!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。