<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 【Winning Eleven樂屋Ver.10】
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 清揚 at 2006-4-25 06:34 PM:
攻擊力
防備力
平衡力
體能
速度
...
嘩....正呀
唔該哂清兄好勁呀         
咁你仲知唔知d星星技能係咩同有咩用
ab佬.......其實依個post唔多岩係度出現......

講winning=.=點都唔係體區既

我又唔係想阻咁多位討論下.......

ab佬諗諗佢
變成咁
真陰公
Originally posted by terryjog06 at 2006-4-25 19:07:

嘩....正呀
唔該哂清兄好勁呀         
咁你仲知唔知d星星技能係咩同有咩用
星星技能中文譯本:
01.盤球者:球員會積極盤球(電腦專用)
02.盤球控制力:盤球時控球能力較高,不易被搶去皮球
03.位置感:善於企位,接應傳球機會大增,防守包抄機會亦大增
04.門前位置感:衝前入契及執漏機會大增
05.指揮官:當此能力者控球時,其他球員進攻意識提高
06.傳球者:傳球準確率提高
07.射手:善於走位、接應傳中及空位傳球機會大增
08.一對一射門:善於處理單刀波
09.柱躉式中鋒:善於以頭鎚作二傳或攻門
10.突破防線:突破越位陷阱機會提高
11.中距離射門:中距離射門能力,能射出無回轉的炮彈式勁射
12.邊線球員:活躍於邊線
13.中央球員:活躍於中央
14.PK射手:善於處理十二碼
15.One Touch 把握力:善於第一時間處理來球,不作多餘動作
16.假動作:善於利用腳外擋,插花
17.人盯人:善於人盯人,不會輕易離開被盯的對手
18.剷斷力:剷球命中率提高
19.爆發力:能用1起步加至最高速令對手食塵
20.防線統率:善於補位,統率後防球員使用越位陷阱
21.PK撲救:善於應付十二碼,撲救成功率提高
22.一對一撲救:善於應付單刀波及近距離射門,出迎時間準
23.手榴彈界外球:可以擲出遠距離界外球

[ Last edited by 清揚 on 2006-4-25 at 08:28 PM ]
成名於2005-3-26的EF前
'性版討論區"
現活躍於[真‧頑童俱樂部]
Originally posted by night at 2006-4-25 07:36 PM:
ab佬.......其實依個post唔多岩係度出現......

ab佬諗諗佢
我都同意啊﹐我出發點都係想討論o下 MESSI o者... 但其它版友會講關於WINNING既野都無可口非既。不如AB兄將呢個POST改為WINNING 10既討論區﹐跟手移去游戲版。始終版有版規我都吾想破壞游戲規則。 一切聽從版主們發落

[ Last edited by Xtravagant on 2006-4-25 at 08:21 PM ]
Rising Star, 5th pick overall:
G - J.Kidd 24, D.Rose 33, M.Conley 108, R.Hamilton 117, S.Curry 136, M.Belineli 173
F - K.Durant 5, C.Villanoeva 61, A.Randolph 80, B.Bass 192,
C - Bargnani 52, A.Bogut 89, A.McDyess 145, R.Hibbert 164

EF League 6th Pick Overall:
G - C.Billups 16, B.Gordon 67, A.Miller 78, A.Brooks 102, A.Iverson 115,
F - D.Granger 6, T.Thomas 91, Battier 126, K.Martin 139, B.Bass 163
C - B.Lopez 30, Okur 43, Bargnani 54, Perkins 150
終於玩倒今集既we10,但想問今集係咪有10粒星???我玩左一場波,我玩5星用羅馬對AC米蘭,半場己經5:0,全場贏左12:0......癡線......

開心既係托迪好似勁左少少。
我愛長澤
Originally posted by Kian76 at 2006-4-25 08:57 PM:
終於玩倒今集既we10,但想問今集係咪...
Rising Star, 5th pick overall:
G - J.Kidd 24, D.Rose 33, M.Conley 108, R.Hamilton 117, S.Curry 136, M.Belineli 173
F - K.Durant 5, C.Villanoeva 61, A.Randolph 80, B.Bass 192,
C - Bargnani 52, A.Bogut 89, A.McDyess 145, R.Hibbert 164

G - C.Billups 16, B.Gordon 67, A.Miller 78, A.Brooks 102, A.Iverson 115,
F - D.Granger 6, T.Thomas 91, Battier 126, K.Martin 139, B.Bass 163
C - B.Lopez 30, Okur 43, Bargnani 54, Perkins 150
Originally posted by Kian76 at 2006-4-25 20:57:
..............................
成名於2005-3-26的EF前
'性版討論區"
現活躍於[真‧頑童俱樂部]
Originally posted by night at 2006-4-25 07:36 PM:

ab佬諗諗佢
我唔覺得有咩問題..........既然大家討論得咁開心....體育版既人流同遊戲版好唔同(唔好打我)反而我覺得呢度有個we10討論區反而唔錯
摺吧啦
Originally posted by Kian76 at 2006-4-25 08:57 PM:
唔奇啊,d game書都話d人試玩已經可以大勝電腦.............睇怕我都有排數電腦喇
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2006-4-25 10:13 PM:

我唔覺得有咩問題..........既然大家討論得咁開心....體育版既人流同遊戲版好唔同(唔好打我)反而我覺得呢度有個we10討論區反而唔錯
我地其實怕其它版友/版主會吾高興到時令AB兄你難做jeh ..。

不過講開又講Winning呢只游戲同現實足球既牽連性﹐遠遠超出其它游戲... 因為有陣時D足球雜誌都會有幾版係用來講Winning既。 調轉來講﹐如果響游戲區開左個WINNING 10 post﹐但版友過份討論足球既話-例如講到某球員/球隊既近況等等﹐吾通又要掟返來SPORTS區先講得? o甘樣調來調去法只會令大家無癮。

所以如果響呢到可以開個Winning 10專用討論區係一件好事...但一定要有個共識先得lor。

返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 【Winning Eleven樂屋Ver.10】

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。