<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 【Winning Eleven樂屋Ver.10】
返回列表 回復 發帖
列基美唔係太似.....

post埋能力~~
man utd~~~CARRICK

Cyndi Wang
Originally posted by Xtravagant at 2006-4-23 07:31 PM:
D能力值真係嚇死人。我好鐘意呢...
我仲dl緊=.=

可唔可以post埋美斯的技能@@
thx@@@@@@@
好普通的曼聯迷~_~

Originally posted by night at 2006-4-23 09:00 PM:
[img]http://members.home.nl/amar83/...
唔該晒呀!!但好想睇d能力呀!!
我愛長澤
高治都唔多似喎

路爾斯加西亞都ok似喎
高治都唔多似喎

路爾斯加西亞都ok似喎
Originally posted by calvin04 at 2006-4-23 09:08 PM:
高治都唔多似喎

路爾斯加西亞都ok似喎
列基美、馬基斯、泰維斯、美錫斯都唔係好似,但加西亞真係餅印一樣,托迪都硬係差左少少神粹,羅賓奴好攪鬼呀!!!成隻巴西龜咁。哈哈!!但最似我覺得係東尼!!!
我愛長澤
其實都出左啦
你地買咪得囉
變成咁
真陰公
Originally posted by night at 2006-4-23 09:12 PM:
其實都出左啦
你地買咪得囉
好心急想知,拜托!!!
我愛長澤
出左???唔係only得dl版咩???
man utd~~~CARRICK

Cyndi Wang
Originally posted by adamjacky123 at 2006-4-23 08:38 PM:

Totti may drop a little la.....
and I know Beckham,Zidane,Ronaldo,Carlos will drop so many
又跌???之前跌完速度而家又要跌d乜??
我愛長澤
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 【Winning Eleven樂屋Ver.10】

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。