<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 【Winning Eleven樂屋Ver.10】
返回列表 回復 發帖
Originally posted by at 2006-4-24 08:27 PM:
細哨無pk和司令塔?
正常啦,一向佢在球隊都唔係做牌派既角色,最多係做最後一傳,而唔係分波。而且佢好似試過炒12碼,唔記得清楚喇。
我愛長澤
Originally posted by Kian76 at 2006-4-24 11:19 PM:

正常啦,一向佢在球隊都唔係做牌派既角色,最多係做最後一傳,而唔係分波。而且佢好似試過炒12碼,唔記得清楚喇。
佢炒12碼都幾多~
摺吧啦
正版有未呀?
摺吧啦
我愛長澤
Originally posted by Kian76 at 2006-4-24 11:19 PM:

炒12碼邊個未試過?係多與少問題,我印象中佢射十球先MISS一兩球...
巴塞搵得佢做劊子手/射罰球,當然有原因....
司令塔好像是有波在腳時,隊友會積極參與進攻???
不過竟然佢地無SET,一定有D原因
http://www.youtube.com/watch?v=Xu06Nyo7u-c&mode=related&search=
http://www.youtube.com/watch?v=ftMDfCaHnao&mode=related&search=
Originally posted by at 2006-4-25 12:35 AM:

炒12碼邊個未試過?係多與少問題,我...
係巴塞又唔係細哨一個人做派牌,唔一定要有司令塔啩,相反迪高好似有司令塔,因為佢做派牌多
摺吧啦
就算細哨勁都好,但特殊能力佢唔一定咩都有,KONAMI咁大間公司佢既能力資料多數係正確
摺吧啦
Originally posted by Kian76 at 2006-4-24 11:37 PM:
[url]http://coolsg.com/tmp/we_1.avi...
o岩o岩睇完第一個,搞錯啊,咁都得
摺吧啦
Originally posted by at 2006-4-25 12:35 AM:

見到細哨囉到波
球迷同隊友睇佢個人表演好過,一個過幾個

司令塔和下面d日文能力,意思係一樣,只係司令塔既功效大d,全隊有效,下面日文能力功效只針對前鋒選手,在朗拿甸奴的個案上,他沒有像列基美、華朗、迪高這些中場中路派牌,自然就沒有司令塔能力,可以講在we的製作單位中,是認為司令塔=中場分波大腦。9成係中路球員。但朗拿甸奴算係屬於左路側擊球員。

而且,真係有球員末試過射失12碼的......同埋基本上射12的數量都係考慮因素之一,同埋射12碼,o個球12碼有冇代表性,如舒夫真高射12碼真係唔叻,但佢射過一球歐聯決賽12碼,一般人就會記住佢呢球12碼。所以佢有12碼技能,但朗拿甸奴就是令人想起歐聯16強射失12碼。

[ Last edited by Kian76 on 2006-4-25 at 12:51 AM ]
我愛長澤
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 【Winning Eleven樂屋Ver.10】

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。