<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 【Winning Eleven樂屋Ver.10】
返回列表 回復 發帖
請問大大可唔可以post下羅馬王子托迪既相呀??能力係點呀???我好想知佢有冇強化到......仲有乜野球星係大幅強化左實力??可唔可以post埋出黎???
我愛長澤
Originally posted by night at 2006-4-23 09:00 PM:
[img]http://members.home.nl/amar83/...
唔該晒呀!!但好想睇d能力呀!!
我愛長澤
Originally posted by calvin04 at 2006-4-23 09:08 PM:
高治都唔多似喎

路爾斯加西亞都ok似喎
列基美、馬基斯、泰維斯、美錫斯都唔係好似,但加西亞真係餅印一樣,托迪都硬係差左少少神粹,羅賓奴好攪鬼呀!!!成隻巴西龜咁。哈哈!!但最似我覺得係東尼!!!
我愛長澤
Originally posted by night at 2006-4-23 09:12 PM:
其實都出左啦
你地買咪得囉
好心急想知,拜托!!!
我愛長澤
Originally posted by adamjacky123 at 2006-4-23 08:38 PM:

Totti may drop a little la.....
and I know Beckham,Zidane,Ronaldo,Carlos will drop so many
又跌???之前跌完速度而家又要跌d乜??
我愛長澤
Originally posted by abc123aa at 2006-4-23 10:32 PM:

就算能力值勁或者大部份都係黃色都未必好用或者勁.........
好似we9我用過托利斯,d能力成長左超勁,但硬係唔識入波......反而中場既雲達華治成日後上入波......但d能力係不斷下跌中......

同埋用we9既恩沙基成日入倒波......我用親韋利都唔識入波......用舒夫真高......仲衰過托利斯......所以AC米蘭我係用恩沙基+基拿甸奴多。
我愛長澤
Originally posted by abc123aa at 2006-4-23 10:51 PM:

我試過用班拿約,貝迪斯個丹尼,呢d都好勁,但係能力值並唔係太突出,班拿約d能力值升過之後更好用
係??我覺得d門將能力越低就越神奇......成日撲d必入球。
我愛長澤
Originally posted by ajax28 at 2006-4-24 05:50 PM:
今日入手~~
正!!!
我o個邊d鋪俾人封晒......有間貴價隱藏店又倒閉埋......而家極度失望......唯有等多一日,等我個朋友燒俾我。好失望。
我愛長澤
Originally posted by at 2006-4-24 08:27 PM:
細哨無pk和司令塔?
正常啦,一向佢在球隊都唔係做牌派既角色,最多係做最後一傳,而唔係分波。而且佢好似試過炒12碼,唔記得清楚喇。
我愛長澤
我愛長澤
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 【Winning Eleven樂屋Ver.10】

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。