<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 【Winning Eleven樂屋Ver.10】
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 清揚 at 2006-4-29 09:58 AM:

1.打5星6星是須要用長傳的,突然由後...
我打左咁耐都末遇過電腦會快開罰球......可能我踢法太斯文吧......
我愛長澤
Originally posted by real123 at 2006-4-29 11:10 AM:

後面長傳比前面追then橫傳真係好...
唔知點解,我真係唔識點玩傳中球,成日傳到唔知去邊。

我寧願玩下一有空位就轟埋去,用舒夫真高、施多夫既話基本上實中龍or實入。
我愛長澤
Originally posted by abc123aa at 2006-4-29 01:30 PM:

我已經冇用假射好耐,有時1on1龍門都...
今集d龍門,我遇過最恐怖既係保方和羅馬既古斯......射極唔入......

今集d龍門叻左好多,唔似上集一扣就射空門。今集龍門會訓晒身埋黎。

但今集龍門既剋星我用過既係舒夫真高,因為舒夫真高射親都係射地波角位,俾舒夫有空位在右路,右腳一拉咁就入Q左喇。次次彈柱入。龍門次次都企左o係度......但對祖記舒夫冇咁既機會......祖記後場d人密到......

仲有,奇怪的是派路只係射入過一次罰球,但施多夫己射入6球罰球(不同賽事中)。

[ Last edited by Kian76 on 2006-4-29 at 01:36 PM ]
我愛長澤
Originally posted by abc123aa at 2006-4-29 01:35 PM:

今集打三個前鋒好似易入波好多~不過我地呢d打進攻足球既一定易入波好多..........下下都大勝人,不過有時就好難入波
我打親4-3-3對手都會變成901。
我愛長澤
Originally posted by 清揚 at 2006-4-29 06:00 PM:

保方???唔系掛???
比我射到疴蛋,擺老烏,"彈皮耙"醜事樣樣齊喎
反而Cech,古斯,簡尼沙利斯真系好鋼門喎~
點解我個保方咁顛??古斯真係好癡線,射極都射唔入佢。次次都要靠角球or12碼先入倒羅馬波。場場都係壓住羅馬黎射......

施治我射到佢自己撲入自己龍門......同你遇到既保方差唔多......簡尼沙里斯末對過。
我愛長澤
Originally posted by iknow at 2006-4-29 07:48 PM:

龍門我覺得係唔識撲近柱波......
d近柱波好多都拍左入龍
所以最佳既入球方法係殺入底線,方向制對正上方or正下方,先後一秋(左右腳球員都冇所謂),對方龍門必撲入自己龍門,但首要條件係自己唔會射出界。
我愛長澤
最新消息,成功簽左自由身既雷耶斯和胡禮菲臘斯,終於利用左胡禮菲臘斯新星既優惠下換倒美斯番黎喇。哈哈哈!!!
我愛長澤
Originally posted by abc123aa at 2006-4-30 02:32 AM:
痴線嫁.......
o岩o岩對緊士砵亭,落...
我呢邊仲癡線呀,我隊AC改組年輕化後,之前聯賽又全勝,仲要剛剛大炒國米5:0,但今次再對剋星祖雲達斯,佢地顛架,全場攻門只係3次就炒我3:0......我射左27球,有成19球中龍都俾保方撲Q晒或簡拿華路護空門......我真係好想打爛部PS2......
我愛長澤
Originally posted by arsenalhrs at 2006-4-30 01:57 PM:
有冇人試過企鵝個d... 係咪真係有ga
我末夠wen買,要成5000。我買新隱藏球員都用晒咁濟。
我愛長澤
Originally posted by iknow at 2006-4-30 06:18 PM:

你唔攞save??
唔得閒拿去抄嘛,我多數都係要夜晚先得閒在屋企煲機。
我愛長澤
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 【Winning Eleven樂屋Ver.10】

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。