<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 【Winning Eleven樂屋Ver.10】
返回列表 回復 發帖
Originally posted by Kian76 at 2006-4-27 12:26 PM:

阿祖唔算好屈姐,係佢d走位今集電...
我依家用皇馬打緊D2,係D2盃o岩o岩兩回合計8-5大勝隊唔知咩野(唔係英文名唔識睇,但估係比錫達斯<~有冇呢隊野都成問題)兩回合都有球員大四喜,首回合係巴迪斯達,次回合係.........蘇達度
準備上D1

今集龍門既反應真係好慢,我個碧咸入左兩次罰球,都係因為個龍門反應有問題先入......好多入波都係個龍門自己撲到個波彈入去但有時就真係有d超強撲救出現
摺吧啦
轉貼嫁~簡尼同波歷克個樣既真實容姿~

Kahn
Skin Color1
Face Type:40

Balack
Skin Color1
Face Type: 42
摺吧啦
關於呢個文章改為we10專區大家仲有冇咩意見呀?個區叫咩名???
摺吧啦
Originally posted by Kian76 at 2006-4-27 08:24 PM:

我唔知點解,隊ac米蘭頭先對住祖...
今集好考個人守龍能力
摺吧啦
o岩o岩升左上甲班~D2盃同D2聯賽既神射手分別係蘇達度(6球)同巴迪斯達(好似係12球),助攻王都係碧咸

買左C7,馬基安尼,東尼,中村俊輔,放走左卡路士....等等

卡斯拿斯

拉莫斯  美治亞    巴禾

古迪

碧咸                 施仙奴

施丹

魯爾   巴迪斯達   蘇達度
摺吧啦
Originally posted by Xtravagant at 2006-4-27 07:48 PM:

Winning 11 Ten 專區
Winning Eleven樂屋Ver.10
如何
摺吧啦
Originally posted by Xtravagant at 2006-4-28 10:21 AM:

Good la... I am so sick of seeing 美斯 響Winning 10 相似度有90% [有圖]  
ok
摺吧啦
魯爾o岩o岩係對同我一齊係D2升上D1果隊波既賽事連中三元,碧咸兩次角球助攻魯爾,而施丹亦有一個入球
摺吧啦
有冇其他版友有玩ML模式呀???

今集感覺上真係流暢同爽快左好多,射門同傳送既動作亦多左,只係龍門唔夠強,如果設定龍門勁d的話感覺會比較完美
摺吧啦
Originally posted by Xtravagant at 2006-4-28 11:36 AM:

好感動啊~ 第一個精華post !!

想問下﹐如果有改晒WE10全球員英文既SAVE/方法 可吾可以擺埋上來呢到分享?
當然可以,但就算放左上黎都應該只係限於電腦版先用得.............

有埋game wave既朋友,準備抄save喇
摺吧啦
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 【Winning Eleven樂屋Ver.10】

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。