<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 【Winning Eleven樂屋Ver.10】
返回列表 回復 發帖
Originally posted by abc123aa at 2006-5-5 11:11 PM:

要自己試下先知好唔好用,我貪佢夠快同可以射d勁既罰球
佢都叫快拿姆識飛喇。(真實用上手既感覺)

不過順帶一提,拿姆如果真係下下爆上去,d氣半場會玩完。哈哈!!
我愛長澤
Originally posted by abc123aa at 2006-5-5 11:23 PM:

快既定義係點樣真係見仁見智~

順帶一提,第一季5粒星我係聯賽排第3,攞左D1盃冠軍
算唔錯啦,加油,不過下季你要買多d人,如果唔係你會唔夠人應付歐冠外圍賽,每個位置最少要有2個人。(若你轉會、疲勞是調教為3星以上的話)若是1星的話就乜都唔使理用同一陣容踢晒d賽事都仲得。(所以唔好玩1星,好悶)

唔知點解今集d能力值好怪雞,能力高不等於實力強,正如之前講既懷斯,佢係能力快,但跑上黎就唔快,但拿姆能力上唔快過佢好多,但就跑落超快,仲有,今集球員的體重會直接影響球員的靈活性or身位,球員的這些基本設定比起本身能力更影響比賽時的表現。正如羅賓奴能力上唔夠細哨靈活,但就用落比細哨靈活N倍,美斯能力上身位幾好,但就一撞即飛,奧卡卡能力極低,但卻撞唔飛......
我愛長澤
Originally posted by kakeidevil at 2006-5-5 11:24 PM:

對付死敵既絕招就係買哂佢地d勁人.................
所以本來好想買埋森保達同簡拿華路但後來發現佢地會跌所以忍手。(我既後防偶像係簡拿華路)
我愛長澤
we最強敵人:速龍衫的對手。

今日貪得意將對手里昂著晒速龍衫,點知......就係咁樣斷左我隊AC米蘭既連勝,初嘗第一和既滋味,賽後仲有d覺得做錯決定。哈哈!!!本來諗住全勝奪冠架..........!!!!

一射罰球,d速龍勁高,我真係末試過射過人牆,哈哈!!!同埋d對手著左速龍衫極度阻住我既視線,經常因為d速龍太大份同太高大,攪到我睇唔清楚場上既空位,成日都扭失波......哈哈!!同埋d球員著左速龍衫之後身位好似勁左好多,我d大隻佬後衛拉極佢地都唔可以阻止佢地推進......雖然我唔知佢地邊個打邊個,但就好似個個都好大隻咁......哈哈!!!

最後結果係1:1,只能夠憑極度屈機的伊巴謙莫域射入一球,俾速龍唔知點樣入左我一球......
我愛長澤
Originally posted by abc123aa at 2006-5-6 11:15 PM:

唔係啩
你對下就會知佢地幾勁。
我愛長澤
頭先我第一次玩3星,用阿根廷同巴西玩下,點知發現3星勁白癡,我慢慢推進冇人會阻止我,巴西慘敗18:0......基斯普一個人入左10球......美斯4球5助攻......仲有4球係d二打六入既......
我愛長澤
踢左14場聯賽,我個屈機伊巴謙莫域入左25球喇......咁樣踢落去,今季分分鐘入40球......
我愛長澤
Originally posted by Xtravagant at 2006-5-7 06:19 PM:

速龍衫 ????
yes
我愛長澤
Originally posted by abc123aa at 2006-5-7 06:42 PM:

你玩開5星定6星?
開頭踢過幾場5星,然後就一路玩6星。而家試下玩一場3星就變成咁......
我愛長澤
Originally posted by Xtravagant at 2006-5-7 08:16 PM:

how to use 速龍衫 ??
在選波衫時按start。
我愛長澤
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 【Winning Eleven樂屋Ver.10】

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。