<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [港男溝女精華]-----"大衛高柏良"魔術店
返回列表 回復 發帖
Originally posted by kgkgkg212121 at 2006-4-27 10:26 PM:
期待david copperleung教路~~
我想學升起果個~~
小弟盡量兩日一魔術
入黎支持一下~大魔術家~高柏良

順便恭賀:
開張大吉 客似雲來

Originally posted by ckyckk at 2006-4-27 10:51 PM:
入黎支持一下~大魔術家~高柏良先

順便恭賀:
開張大吉 客似雲來

多謝呀雞雞
恭喜恭喜, 大展雄圖.............
Originally posted by 打狗棒 at 2006-4-27 10:55 PM:
恭喜恭喜, 大展雄圖.............
多謝狗哥
Originally posted by cwleung1988 at 2006-4-27 09:57 PM:

靚牌黎....我朋友屋企有一副海底藍...超勁...
不過未見過佢用
咁Q貴,比我都唔用啦
Originally posted by cwleung1988 at 2006-4-27 10:08 PM:

我知道點可以做到
不過唔話比大家知....
如果想學升高5~7cm既話....我都可以教教大家玩既...
仲可以隨時玩...幾得意嫁
你,msn教我丫
Originally posted by 月月鳥 at 2006-4-27 11:08 PM:

你,msn教我丫
依家係度扮fd呀
(好呀...你hi我呀)

係喎...你知唔知點樣可以set段片唔好一入黎就自動播呀
Originally posted by cwleung1988 at 2006-4-27 11:11 PM:

依家係度扮fd呀
(好呀...你hi我呀)

係喎...你知唔知點樣可以set段片唔好一入黎就自動播呀
hi你條X

唔用[WMV] ............... [/wmv]咪得囉
Originally posted by 月月鳥 at 2006-4-27 11:13 PM:

hi你條X

唔用[WMV] ............... [/wmv]咪得囉
我hi你囉最多...唔好嬲啦...
不過你好似冇online喎
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [港男溝女精華]-----"大衛高柏良"魔術店

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。