<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [港男溝女精華]-----"大衛高柏良"魔術店
返回列表 回復 發帖
Originally posted by gn00987333 at 2006-4-30 07:13 PM:

睇唔到既
洗唔洗減佢分
Originally posted by 月月鳥 at 2006-4-30 07:17 PM:

洗唔洗減佢分
你決定啦
我決定唔到
[wmv]http://cwleung.no-ip.info/test/tes12t.wmv[/wmv]
依個就係上次我表演個個魔術既教學啦...
如果大家有咩唔明...可以係度問我...
因為小弟我剛剛同人吹左一打半 = =...
家下神智不太清....訓先
copperleung好野~~
Originally posted by kgkgkg212121 at 2006-5-1 01:39 PM:
copperleung好野~~
你明唔明我想講d咩 =3=?
Originally posted by cwleung1988 at 2006-5-1 02:32 PM:

你明唔明我想講d咩 =3=?
睇得明ar~~講得好清楚
Originally posted by kgkgkg212121 at 2006-5-1 02:44 PM:

睇得明ar~~講得好清楚

唔該晒
我都好想學wor~
識左啦多謝你呀^^
支持你再教多d魔術比我地啦~
GOOD 好正
期待你再教我地

不過我朋友最近學大左個魔術
佢死都唔教我

希望你識就教下我拉  感激>"<

個魔術係咁

一條頸鍊 + 一個圓圈形的 (例如: 戒指 大形的圓形耳環)

用手指(2隻)掛起條鍊 再O係下面套上戒指 再放手
隻戒指會掛緊頸鍊
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [港男溝女精華]-----"大衛高柏良"魔術店

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。