<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 對呢個論壇既睇法...........好多人
返回列表 回復 發帖
Originally posted by kakeidevil at 2006-4-29 02:06 AM:! }* P. C- ?, K6 |
# R1 T* j$ K0 n$ G1 h/ a+ A* n
http://www.26fun.com/bbs/viewthread.php?tid=1544&fpage=1
( }9 }. b, M/ I* U6 d1 ]  G
  ?8 l7 R; Q2 m+ g
thc bro~~~
我有時睇完人地d post都唔知回覆d咩好,太過求其怕比人話灌水,不過我都會盡量回的︿︿
Originally posted by CopperRed at 2006-4-29 02:52 AM:4 L7 f1 V0 x# s) E
我有時睇完人地d post都唔知回覆d咩好,太過求其怕比人話灌水,不過我都會盡量回的︿︿
* u) C# o8 ^4 c; ~/ f  ]* ], K/ r& k+ e3 B  X
我會諗回人po都係一種貢獻,令個論壇熱鬧d,自己睇得開心,都想人地睇得開心.
- o( T( F1 G$ o: B. s" S另外係港男9吹唔錯呀,講野唔駛驚,d友仔又回得熱烈又低死.
實 施 左 600 分 先 可 以 DL 到 野 之 後 ,' v& L3 \! f% S) Z. Q0 P
真 系 流 失 左 好 多 海 外 會 員 ﹗
成功者吸引成功者,邁向成功之道就是與成功者學習。
但online人數其實唔多
.

abc

Originally posted by CopperRed at 2006-4-29 02:52 AM:
6 O; h! ~) j& m2 B  A$ N我有時睇完人地d post都唔知回覆d咩好,太過求其怕比人話灌水,不過我都會盡量回的︿︿
& P1 j: A/ }1 _1 I: I& K回覆不是冇分的嗎, 我諗灌水也不會被扣分的吧。
閒話一題~155220呢位人兄張相我好鐘意,咁都比你搵到,冇得傾
Originally posted by CopperRed at 2006-4-29 20:39:( j* G. [/ Z7 n: g$ f
閒話一題~155220呢位人兄張相我好鐘意,咁都比你搵到,冇得傾
5 ^9 K+ t1 S# Y! M/ _5 m
  h, \% v5 @) `' _" R: n8 ?) c& _/ v佢叫張偉文,聽過佢既歌未?
.
sure聽過~唱好女人~
Originally posted by 155220 at 2006-4-29 08:42 PM:
) f% Z3 H( v  I7 ?" R3 u) D( g* H0 w: e" x" c
6 ]/ }  o6 v, ^8 W
佢叫張偉文,聽過佢既歌未?
同而家咁唔同樣ge..
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 對呢個論壇既睇法...........好多人

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。