<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 清....見字請入
返回列表 回復 發帖

[游人間‧頑童俱樂部] 清....見字請入

我知可能依件事令到你好唔開心...
但好多時就係因為每個人都唔同...
先會有甘多唔開心既事情發生...
所以為左保障大家先會有甘多規則係度...
同樣地...你接受到既野唔代表人地都接受到...
就好似身上面畫左公仔...就唔比做警察一樣...
依個世界唔係下下都要講公平嫁...
有d野係得就得..唔得就唔得...
佢依家話唔比同凸...甘米用凹囉...
我同意用 凸=-=凸...唔代表講粗口...我仲成日都用...
但如果人地唔接受甘米唔用囉...點解要為左一個人..
放棄自己係度既機會??
事唔一定要分清晒黑同白...
由得依件事靜落黎....對大家都係最好嫁...

我講既野你可能一句都聽唔入耳..
不過句句都係真心話...
Originally posted by cwleung1988 at 2006-5-4 12:35:
我知可能依件事令到你好唔開心...
但...
佢地成日揾野玩我架la,當然包括今次,屌佢老母la
成名於2005-3-26的EF前
'性版討論區"
現活躍於[真‧頑童俱樂部]
Originally posted by 清揚 at 2006-5-4 12:38 PM:

佢地成日揾野玩我架la,當然包括今次,屌佢老母la
你又唔可以甘講既....玩唔玩你我唔知..
但我只知道如果我入到去打凸=-=凸..
可能已經比人ban左 ac啦...
好多野你可能太過火睇唔到...但我睇到...
入面都有個版主話比d時間比大家..
甘你米等佢地一陣囉...錯唔會只係係一個人身上嫁...
一隻手拍唔響呀...比人玩甘米閃囉,,,
上黎ef唔會為左要講道理...
係為左開心姐係唔係先??
到頭來搞到自己甘唔開心...為咩呀??

小弟既文化水平差...可能令你唔係太明我意思啦..
都係個句...件事就由佢過去啦..
你係入去傾計係講運動...唔係講理道...
凸唔凸依樣野好死既姐...
唔凸得甘米凹...唔比凹...甘米口囉...
Originally posted by cwleung1988 at 2006-5-4 12:53:

你又唔可以甘講既....玩唔玩你我唔...
唔使講咁多,我唔會原諒佢地
我冇錯,系佢地欠我既
'性版討論區"
唔入咪唔入low,系佢地既損失~!
'性版討論區"
Originally posted by 清揚 at 2006-5-4 12:56 PM:

唔使講咁多,我唔會原諒佢地
我冇錯,系佢地欠我既
點解一定要將件事推到去依個位...
你有你玩...佢又佢玩...
依件事上唔一定要分或錯...
你知道自己冇錯米得囉....
就好似話我係街上面食煙係冇錯....
但一定有人反感嫁...甘我唔可以強制人地去改變去接受我一樣...
依個之不過係觀點同角度之間既問題...
可必去分對錯...依個世界好多野都係解釋唔到嫁....
你係唔係好唔鍾意佢地...但係同時又為左佢地以唔開心!!
到頭來失去時間既只會係你...何必呢...

唉,,,搞到我連街都冇出呀
聽我講一次甘多啦...我知我仲係好細路仔...
不過你依家甘火...可能一時過左龍...
come down....
Originally posted by 清揚 at 2006-5-4 12:59 PM:
唔入咪唔入low,系佢地既損失~!
冇錯...佢地係有損失...但唔代表你都冇損失...
如果個個地方真係甘唔值得留戀..
你又點會花甘多時間係上面呀....係唔係先?
Originally posted by cwleung1988 at 2006-5-4 13:05:

點解一定要將件事推到去依個位...
...
我總知當死人SPort板不是26fun一部分,損失???有,小左個同D契弟嘈既地方low~!
'性版討論區"
Originally posted by 清揚 at 2006-5-4 01:16 PM:

我總知當死人SPort板不是26fun一部分,損失???有,小左個同D契弟嘈既地方low~!
好啦好啦...如果你已經決定左唔入SPort板...甘就當依件事已經完結左ok?
唔好再為依件事以唔開心啦...
Originally posted by cwleung1988 at 2006-5-4 13:19:

好啦好啦...如果你已經決定左唔入SPort板...甘就當依件事已經完結左ok?
唔好再為依件事以唔開心啦...
唔使如果,系肯定
'性版討論區"
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 清....見字請入

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。