<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 清....見字請入
返回列表 回復 發帖
Originally posted by kgkgkg212121 at 2006-5-4 05:51 PM:
以前清哥同sports版主有咩過節??
唔想提都冇緊要~
唔再提依件事啦 明唔明??
boy大佬你黎左啦...交個場比你
今日連我飲奶既力都出埋都搞唔掂清大佬

到我坐係度...飲下茶...食個包啦
Originally posted by 清揚 at 2006-5-5 08:34 PM:

http://www.26fun.com/bbs/viewthread.php?tid=113420&fpage=1
我估唔到我為左我既專嚴會比人咁屌法,仲留系度為乜堵???
你誤會左我既意思啦....
你的專嚴當然重要啦...我冇介意過咩...
我只係希望你快d囉返你應得既野....
之後再開開心心再入黎吹水咋...

唉....我都唔知講咩好...
sorry....
Originally posted by 清揚 at 2006-5-5 08:57 PM:

o.................k
甘我又得唔得呀....清清
Originally posted by 清揚 at 2006-5-5 09:18 PM:

已經系
多謝呀
Originally posted by BOYDWAN at 2006-5-5 09:29 PM:

死佬alan兄作死你呀咁睇我~~~~~
你同清揚兩隻牛盲舂舂都唔諗吓我係乜人~~~
嬲埋你添呀死佬~
哈哈.....
鬼叫你成日唔理我地
Originally posted by ckyckk at 2006-5-5 09:22 PM:

你呢句好似好渴望C仔屌你咁喎
佢訓左係張床度等緊
唔駛甘急呀各位....慢慢等啦...
依件事唔駛甘急解決....最緊要係一次過斷晒所有手尾根....
我地有幾支持清清...佢已經好清楚左嫁啦...

就快世盃啦....
只差兩個金色既下台階

走人
Originally posted by 清揚 at 2006-5-6 10:21 PM:

我下步會令到sport版人流跌幾個百份點~!
你下步令到港男人氣加多幾個百份點就話你叻
Originally posted by 打狗棒 at 2006-5-6 10:33 PM:

連你封左筆都引到出來增加港男人氣, 你話佢叻唔叻?
忙裹抽閒咋...
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 清....見字請入

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。