<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 清....見字請入
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 打狗棒 at 2006-5-5 00:05:

VV
成名於2005-3-26的EF前
'性版討論區"
現活躍於[真‧頑童俱樂部]
冇乜power,要sleep了
'性版討論區"
Originally posted by 打狗棒 at 2006-5-5 00:11:

我同你都係"真老豆", 咪撚同d"假老豆"一般見識啦.........
我要"道歉"咋,梗系唔會同D共產黨拉近距離la,冇計,我系人,佢地又系人,我選擇正路,佢地選擇條比人屌既路,就注定一世對立~!

何況佢地仲成日耍我呢???
點叫我比借口去原諒佢地
佢地既"道歉"我多多都受得
'性版討論區"
Originally posted by night at 2006-5-5 00:22:

咁就好易講得通啦

每個人有佢唔同睇法,各有各講法既,所以沒有概定的...

其實你係度出現凸-,-凸依個icon,就算人地覺得係有粗俗又好,得意又好,我想講依度係港男區姐,可能有d言行比較放d或過火d都無乜所謂,依度應該有好多成左年,明白事理的會員,包括版主.....so問題真的不大.......
但你可以諗諗....係sport區果邊,出理凸-,-凸既icon,應該都有唔少人好似版主咁誤會你,覺得你係帶有粗俗之意,加上果邊人流比依度多,未成年的會員亦有好多,版主們都係唔想有d咩較為不良既影響姐.....

如果你企係版主果邊睇,可能會唔同睇法.....

at last,我都係想帶出,版主唔會針對任何一會員的,佢講出佢既道理,結果你唔順意,作出頂撞,版主就順理成章咁同你不斷頂撞,講理頂撞,講理,頂撞,講理........

咁咪無止境落去..........

清揚,希望你可以認真睇睇以上既一段文字,再諗諗係咪真係需要為難版主呢?無人話版主會全對既不過希望會員可以退一步或忍耐一下啦

(打到手都累)[color...
問題系呢度:
1.我不是第一次在sport板刊出凸-_-凸此符號,我用此符號已經系十分普及化,為何要到今日才屌我???

2.全EF人流最高既aio都接受到,為何爛鬼sport板會接受不到,話我教壞細路根本多膠余,佢地將罪名加晒系我身上就即系同其他版主說"我地系主教,唔服既就扑硬街,我地大晒,你地訓街la,我地每句說話就系法理,你up廢話就屌撚七你"

3.我接受不到佢系前日warn完我才在昨日公報凸-_-凸此符號日後也是粗口,佢地亂判凸-_-凸系粗口我唔理ㄚ,但既然warn完才定律法及後仲以為好好玩咁出post去毀壞我名聲系咪有點兒那過???
系咪應該取消左個warn,try again呢???
'性版討論區"
Originally posted by 清揚 at 2006-5-5 10:30:

at last,我都係想帶出,版主唔會針對任何一會員的,佢講出佢既道理,結果你唔順意,作出頂撞,版主就順理成章咁同你不斷頂撞,講理頂撞,講理,頂撞,講理........
收皮la,我從來不覺得佢地系好人喎,一個成日幫其他會員屌我既契弟版主公正有限la,佢地話我乜都得,我話佢地就系人生攻擊
唔好問我點解會咁,因我表明佢偶像虛有其表low

果個假鬼佬,假老豆,把口就觀世音,個心就歐陽峰,收皮la
波神佐敦都唔出得街,咁乜先出到街???
'性版討論區"
Originally posted by 清揚 at 2006-5-5 10:39:

清揚,希望你可以認真睇睇以上既一段文字,再諗諗係咪真係需要為難版主呢?無人話版主會全對既不過希望會員可以退一步或忍耐一下啦
我冇為難版主喎,系佢地為難我咋,我退一步佢地就進一步,我忍夠受夠了
'性版討論區"
Originally posted by Xtravagant at 2006-5-5 00:37:

希望你既努力吾會白費﹐哎得返個衰佬返番SPORTS都OK喇。

我要走喇~ 88
冇道歉唔洗諗
'性版討論區"
Originally posted by BOYDWAN at 2006-5-5 01:18:

我何嘗唔係呢............:...
你有D咁既朋友實屬可悲
'性版討論區"
Originally posted by homan~ at 2006-5-5 01:38:

清揚兄
雖然我唔係同你好熟,
...
道歉咪得la,就系咁簡單
'性版討論區"
Originally posted by night at 2006-5-5 02:34:

其實我地點忍心睇到佢地搞成咁

清揚兄,好多人想你事情就咁算啦,你都唔好唔去sport區喇

希望以上咁多野可以令你有所轉變啦
唔去la,鬼地方
行軍大忌:冇信心不要行危險的路
'性版討論區"
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 清....見字請入

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。