<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN» 吹水版 » 笑爆肚開心笑話區 » 小弟打算買一個帳號,大家比比意見
返回列表 回復 發帖
買唔買係睇價值的
我以前玩online game係為賺錢
靠炒賣裝備&金錢為生

我冇玩魔獸唔清楚
不過台灣好多online game
都有官方的帳號轉讓書
以防日後爭辯的
你可以去查下魔獸有冇呢d野

仲有呢隻game d 裝備
出面有冇市場先
如果唔玩帳號出唔出得番

如果玩game唔係為錢
咁就冇咩所謂

另外,你要查清楚條友
有冇偷人裝備\亂pk人
如果有買左你實俾人追殺
Originally posted by cwleung1988 at 2006-5-4 02:51 PM:
坦白...如果你想有人支持你去買ac既話...
如果只係為左玩的
我都不建議買
$2xxx多不算多少不算少

但如果佢唔買
都係一直浪費時間自己練
咁買唔買都係浪費時間

如果玩唔係為賺錢
冇必要用真錢買
don't buy la, waste money la
講真,買帳號真係冇咩保障
我以前淨係玩過石器時代呢隻online game,我都買過人地一隻白虎(仲要唔係勁果隻=3=",用左成一千蚊,仲有好多乜包物包,乜卡物卡,我諗夾夾埋埋都用左成幾萬蚊=3="
我依家窮過以前好多,我諗返起都覺得好唔抵........

其實我都停玩過一排,跟住又玩返,係跟住既日子我都冇點買過d卡同包,一手一腳靠自己同d朋友我就升到去6轉140(好似係140,當然有埋外掛啦,果時仲係免費,跟住要收錢........=3="
上年因為冇點數所以冇再玩落去,依家個帳號都冇賣到出去........
基本上都唔會有人買,因為到你唔要個帳號既時候通常都係個game開始冇咩人玩既時候.......

如果我依家有二千蚊我寧願買PSP..........
摺吧啦
Originally posted by austin666 at 2006-5-4 02:53 PM:
買唔買係睇價值的
我以前玩online ga...
賣比人就好
買就唔好
比你得到d銜頭,裝備又點?? $2200太貴
假如之後少左好多人玩,比你賣返出去都唔會有$2200 la
o係online game世界入面ge野,就用返game錢黎交易
你o係裡面點勁點勁又點~ 唔代表d乜...
所以真係唔好買,你不如玩好自己果個賣比人仲好

[ Last edited by kgkgkg212121 on 2006-5-4 at 03:30 PM ]
Originally posted by 衰貓 at 2006-5-4 02:03 PM:

雖然小弟並沒有玩過online game...
二千蚊我屋企可以食到接近一個月............
摺吧啦
Originally posted by cwleung1988 at 2006-5-4 01:17 PM:

我想問問你....知唔知點解佢會賣個a...
我都係過來人...
我小學同f1,2都曾經成日煲,但越玩越悶
waste $$又waste時間
出去打波仲好,又唔使$$又開心~~
Originally posted by kgkgkg212121 at 2006-5-4 03:27 PM:

賣比人就唔會
買就唔好
比你得到d...
我以前都有諗過買人地d帳號,但因為種種問題冇買到,最後自己練練下練到自己想要既野返黎,雖然冇其他人果d咁變態咁勁,但我有既係成功感,而且我真係自己一手一腳練返黎,我自己係過來人,亦因為玩online game玩到成個人變晒,有d人識得抽離,但有d人就唔識,所以要用咁多錢去買個帳號抵唔抵真係見仁見智,如果係我我唔會買
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2006-5-4 03:28 PM:

二千蚊我屋企可以食到接近一個月............
夠我幾個月(以我學生黎講,未有收入)
Originally posted by kgkgkg212121 at 2006-5-4 03:29 PM:

我都係過來人...
我小學同f1,2都曾經成日煲,但越玩越悶
waste $$又waste時間
出去打波仲好,又唔使$$又開心~~
我中二開始玩既,依家諗返起真係勁浪費時間同錢,你玩咩online game嫁果時?
摺吧啦
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN» 吹水版 » 笑爆肚開心笑話區 » 小弟打算買一個帳號,大家比比意見

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。