<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN» 吹水版 » 笑爆肚開心笑話區 » 小弟打算買一個帳號,大家比比意見
返回列表 回復 發帖
Originally posted by kgkgkg212121 at 2006-5-4 03:30 PM:

夠我幾個月(以我學生黎講,未有收入)
學生黎講當然係可以食成幾個月啦,一日基本上淨係早餐同午餐,跟住放學就返屋企咯.......
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2006-5-4 03:30 PM:

我中二開始玩既,依家諗返起真係勁浪費時間同錢,你玩咩online game嫁果時?
石器,果時最瘋狂~~之後玩龍族,魔力果d都冇咁瘋狂...
最緊要係冇心機去煲...發覺煲左返黎都冇用
同埋成日打完波返到屋企好累,玩都唔想玩
Originally posted by kgkgkg212121 at 2006-5-4 03:32 PM:

石器,果時最瘋狂~~之後玩龍族,魔力果d都冇咁瘋狂...
最緊要係冇心機去煲...發覺煲左返黎都冇用
同埋成日打完波返到屋企好累,玩都唔想玩
我都係玩石器,玩到學都唔返,勁癲
不過之後我重玩返都冇咁癲了.........唔知點解.......
摺吧啦
我自己都係過來人呀~
我自己賣ac的原因就係唔玩~
覺得再玩落去對自己本身(現實)都冇咩用~
你個角色再勁你買左之後會點~你會變強?
如果你唔認同我地咁多人叫你唔買~你根本唔洗問我地意見~
其實你用左$2200唔關我地事bor~~你諗你啦~
Originally posted by abc123aa at 2006-5-4 03:34 PM:

我都係玩石器,玩到學都唔返,勁癲
不過之後我重玩返都冇咁癲了.........唔知點解.......
玩得多悶la都~
同埋果時外掛充斥成個石器
我都係用加速器ja ma(唔用真係勁慢)~~

可能石器係我第一隻玩ge online game,又係玩得最耐
所以咁耐都覺得佢係最好玩~ d公仔又cute~~
Originally posted by is1is1 at 2006-5-4 03:37 PM:
我自己都係過來人呀~
我自己賣ac的原...
係ar,online game入面點樣都冇用... d人唔會對你另眼相看
用咁多時間o係online game,不如去同fd搵野玩,溝下女仲好~
Originally posted by kgkgkg212121 at 2006-5-4 03:41 PM:

係ar,online game入面點樣都冇用... d人唔會對你另眼相看
用咁多時間o係online game,不如去同fd搵野玩,溝下女仲好~
如果朋友多又有錢買野既話不如真係約埋去行下街好過啦
摺吧啦
Originally posted by kgkgkg212121 at 2006-5-4 03:38 PM:

玩得多悶la都~
同埋果時外掛充斥成...
石器係我第一隻OnlineGame亦係最後一隻
摺吧啦
我試過為玩一隻ONLINE GAME 三日三夜冇訓....
我算唔算係過來人 =3=?
Originally posted by cwleung1988 at 2006-5-4 03:45 PM:
我試過為玩一隻ONLINE GAME 三日三夜冇訓....
我算唔算係過來人 =3=?
直頭係啦
我未試過唔訓幾日黎玩囉
摺吧啦
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN» 吹水版 » 笑爆肚開心笑話區 » 小弟打算買一個帳號,大家比比意見

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。