<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN» 吹水版 » 笑爆肚開心笑話區 » 小弟打算買一個帳號,大家比比意見
返回列表 回復 發帖
我又未試過玩到唔返學,唔訓就試過
但頂龍都係唔訓一日~
Originally posted by abc123aa at 2006-5-4 15:28:

二千蚊我屋企可以食到接近一個月............
我自己慳慳地,唔止夠使一個月,仲可以有錢剩添‧‧‧‧‧
個陣時連女友都走埋...
錢又冇晒...只可以在ONLINE GAME入面殺下人...
比人超越下...之後再用極速超越返人...
GAME入面試下最勁同時有6個老婆仔 = =....
當中有兩面證實係人妖...~____~....
Originally posted by kgkgkg212121 at 2006-5-4 03:48 PM:
但頂龍都係唔訓一日~
我唔選擇唔訓,選擇唔返學
不過依家都幾後侮
摺吧啦
Originally posted by kgkgkg212121 at 2006-5-4 03:48 PM:
但頂龍都係唔訓一日~
哈哈...我都試過,,,
因為返學太正...有得同朋友仔吹吹水 
Originally posted by 衰貓 at 2006-5-4 03:49 PM:

我自己慳慳地,唔止夠使一個月,仲可以有錢剩添‧‧‧‧‧
你一個人住 ?
Originally posted by cwleung1988 at 2006-5-4 03:50 PM:
個陣時連女友都走埋...
錢又冇晒......
我有個fd咪係... 為左online game同條女分手...
不過果時都係f2... 未識諗野,梗係打機要緊(因為一打都係成大班fd一齊打)
Originally posted by cwleung1988 at 2006-5-4 03:51 PM:

你一個人住 ?
睇怕都係
摺吧啦
Originally posted by cwleung1988 at 2006-5-4 03:51 PM:

哈哈...我都試過,,,
因為返學太正...有得同朋友仔吹吹水 
果時我唔鍾意返學=3="...........
摺吧啦
Originally posted by kgkgkg212121 at 2006-5-4 03:52 PM:

我有個fd咪係... 為左online game同條女分手...
不過果時都係f2... 未識諗野,梗係打機要緊(因為一打都係成大班fd一齊打)
個陣時打機大個天呀 
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN» 吹水版 » 笑爆肚開心笑話區 » 小弟打算買一個帳號,大家比比意見

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。