<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN» 吹水版 » 笑爆肚開心笑話區 » 小弟打算買一個帳號,大家比比意見
返回列表 回復 發帖
係度要同大家講句真心話...
打機還打機...
點都唔好教女仔打機...
唔好問點解...經驗之談...
Originally posted by abc123aa at 2006-5-4 03:54 PM:

果時我唔鍾意返學=3="...........
壞學生 
Originally posted by cwleung1988 at 2006-5-4 03:55 PM:
打機還打機...
講黎聽下好喎兄弟
摺吧啦
Originally posted by cwleung1988 at 2006-5-4 03:55 PM:

壞學生 
你話我係壞學生我又未衰到係咁,只可以話係懶學生
不過如果當時足球隊仲運作的話我應該唔會唔返學,因為我鍾意踢波
而且我果班d學生又黑人憎..........
摺吧啦
咁我諗呢度應該冇人
好似我以前咁
我玩online game
都係選擇台灣人多的伺服器
因為我係台灣有好多game友

你地成日見到d game
有d人練得好快
其實好多人係職業的
好似我同d fan咁都係
練得好快係因為好多人一齊幫練的
每個職業都有人練的
而且重要的帳號會大家輪班練的
所以一個正常人不可能
同pro gamer 比的
人多練野\賺錢都好快

以前最高峰
只係幫人賣天堂幣1個月就賺10萬台幣
連隻game都未玩過
個ac只係用黎賣天幣

如果玩玩吓的就唔好用真錢買
如果pro gamer 買唔買只係睇佢的賺錢能力
就好似投資咁
如果冇人脈的
就唔好買啦
打機還打機...
我都唔會
佢地唔like就唔like
除非佢自己鍾意打而問我lor
但街機就唔少都會鍾意~
我係你我唔會買啦,因為唔值得,到你唔想玩既時候諗番(2xxx咁就冇左啦,真係笨!!)
用d錢買件3都重有有件3呀,買ac咪咩都冇囉
Originally posted by abc123aa at 2006-5-4 03:57 PM:

講黎聽下好喎兄弟
大約係甘...如果一但比女仔發現左打機既樂趣...
佢成個人變成嫁...SO唔好試...
Originally posted by 中華卡樂b at 2006-5-4 04:00 PM:
我係你我唔會買啦,因為唔值得,到你唔想玩既時候諗番(2xxx咁就冇左啦,真係笨!!)
用d錢買件3都重有有件3呀,買ac咪咩都冇囉
仲有,如果佢買左之後發現比人呃左仲大獲,連個帳號都冇埋
所以樓主你真係要諗清楚~

當年我買隻白虎依家諗返起都幾心痛
摺吧啦
Originally posted by kgkgkg212121 at 2006-5-4 04:00 PM:

我都唔會
佢地唔like就唔like
除非佢自己鍾意打而問我lor
但街機就唔少都會鍾意~
街機冇咩問題...
問題在於..ONLINE GAME...
PSP都有少少..信我啦 
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN» 吹水版 » 笑爆肚開心笑話區 » 小弟打算買一個帳號,大家比比意見

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。