<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 你估邊隊會贏世界盃?
返回列表 回復 發帖
點解冇人支持阿根廷???????
佢地個陣都好勁喎我覺得只有佢先可以同巴西爭
而巴西阿祖安奴同朗拿度係自已球會都冇態  唔知係國家隊會點呢  兩隻沈睡的老虎

其實我覺得朗尼係重要   但係唔知點解朗尼係道  打d波好似冇咁爽咁
反而我想試下高治同奧雲ga組合 一個前紅軍   一個現紅軍=]
Originally posted by 20001160 at 2006-5-6 03:18 PM:
點解冇人支持阿根廷???????
佢地個陣...
我覺得大哨係好似個程式咁,佢可以自己控制個狀態
摺吧啦
Originally posted by kakeidevil at 2006-5-6 02:15 PM:
誓死支持英格蘭!!
可惜今年冇運
Originally posted by abc123aa at 2006-5-6 03:25 PM:

佢係人造人~
Originally posted by kgkgkg212121 at 2006-5-6 06:05 PM:

佢係人造人~
哈,咁勁?
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2006-5-6 03:25 PM:

係出面個盤控制佢多d
當年的神秘之迷
唔知會不會再重現
不過今年巴西都係睇細哨即
冇細哨就未必贏世界盃
有佢就唔同曬
Originally posted by kgkgkg212121 at 2006-5-6 06:05 PM:

佢係人造人~
我都係
Originally posted by austin666 at 2006-5-6 07:40 PM:

係出面個盤控制佢多d
當年的神秘之迷
唔知會不會再重現
不過今年巴西都係睇細哨即
冇細哨就未必贏世界盃
有佢就唔同曬
係唔係出面個盤控制佢只有天知地知同佢知
首先表明一樣野,就係我唔會主動咁去諗人,除非有證據
摺吧啦
我覺得係意大利
因為好多後防大將如尼斯達,森保達,仲有加度素.....托迪呢班球員全保都係o係黃金年齡..說不定這屆世界杯就是他們最後一屆.......一定會駁盡....
而且意大利有好多新秀..質數高既球員.....基拿甸奴同盧卡東尼會和老將迪比亞路擔超整條前線...取 得入球有一定既保證.....
中場線...有傳球罰球專家派路作派牌工作...仲有迪羅斯呢位新人....意大利打法更顯機動
今屆既意大利..集經驗...活力....年青....鬥心..於一隊....而且仲有納比既帶領
我覺得他們會奪冠!!!!!!!!

[ Last edited by lookityourself on 2006-5-6 at 08:05 PM ]
一生一世支持多蒙特,Support u forever Borussia Dortmund
Originally posted by abc123aa at 2006-5-6 07:43 PM:

係唔係出面個盤控制佢只有天知地知同佢知
首先表明一樣野,就係我唔會主動咁去諗人,除非有證據
你諗我講佢的野
唔係我講佢的意思
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 你估邊隊會贏世界盃?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。