<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 究竟係港男唔掂定港女太高竇呢?
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 艾奧羅斯 at 2006-5-6 05:34 PM:& M( P+ l" M4 b8 w
港女太高竇同埋要求都幾高!0 p  i+ Q3 ~* I
香港既女...
* K+ \7 P2 x2 C8 }唉,...e + d中學生都識男仔首選係有錢wo-0-, B3 S( I2 S) E  V
因為 我學校 果個通識科 話..女仔既擇偶條件係咩
/ j; E% v4 |# W' u10個有9個都要有錢 第2令仔= =
所以我依家先甘比心機讀書...) o  _& [; P+ M9 N) z
女仔高竇米高竇囉...你有能力既駛咩怕佢高竇呀??
咁..佢咪淨係愛你d錢..唔係愛你..' i* k( t3 b4 h3 y" X2 m- [
到你萬一 無錢佢咪會飛起你??
Originally posted by cwleung1988 at 2006-5-6 11:17 PM:
, ^( X6 i& _8 B$ e5 x所以我依家先甘比心機讀書...5 Y5 o; x* _. ^; q+ [
女仔高竇米高竇囉...你有能力既駛咩怕佢高竇呀??
- _5 M9 ~0 _* Q5 S' {
最緊要讀好書搵到錢~~有越多ge錢,能力就越大
嗯..有錢係可以做到好多野..例如可以買野送俾女仔
, C& {9 `: u8 _4 M" p/ i如果條仔..淨係搵到既岩岩可以糊口... 咁佢咪要紮緊褲頭先可以save錢錢買野俾女仔囉
Originally posted by 香蕉仔OOOO at 2006-5-6 11:24 PM:/ W# }0 m, w7 U  r; ]7 u
咁..佢咪淨係愛你d錢..唔係愛你..
% W4 [6 W3 v* ^  C7 C, B) `! ~到你萬一 無錢佢咪會飛起你??
% d2 C* D( N. a& ]: }0 [) h( }4 W
唔比依一個萬一發生米得囉...
$ p7 C5 E! }4 _5 X& d9 w有料既人駛咩怕一時既失意??1 r8 G+ d: r% v2 ~9 T
淨係愛你d錢...只要個女仔係自己既身邊..& q6 H; H% k8 o; f7 u& r
怕咩...佢到最後都會鍾意我個人既..
$ ~% Q  O- Q1 o- e% x: R好過連佢係我身邊既機會都冇呀
Originally posted by kgkgkg212121 at 2006-5-6 11:24 PM:& U4 s# Z. e& E
. ^/ w! |* ?3 u; z
最緊要讀好書搵到錢~~有越多ge錢,能力就越大
( g# i7 w* _$ k1 h4 S6 E人格都好重要啦...
' g" h" Y- t& E依個世界都仲有好多女仔唔係鍾意錢嫁
Originally posted by 香蕉仔OOOO at 2006-5-6 11:25 PM:: ^2 X' T) q8 ^  Y5 ?
嗯..有錢係可以做到好多野..例如可以買野送俾女仔
$ M/ S4 [6 F8 K  E0 g如果條仔..淨係搵到既岩岩可以糊口... 咁佢咪要紮緊褲頭先可以save錢錢買野俾女仔囉
( F9 p6 [# W$ L* _% e0 q
甘就要睇個女仔識唔識諗啦...3 V7 a4 A/ m0 K0 T
如果唔介意既...真係有情飲水飽...9 t3 j5 I4 B4 C: W
就算你送佢一個紙介指..佢都會好開心嫁=]..
Originally posted by cwleung1988 at 2006-5-6 11:29 PM:
6 n9 f# f: k$ B% m" k8 C# R* K3 \& M. c, z5 s8 o
甘就要睇個女仔識唔識諗啦...
0 U8 H7 L. m! U如果唔介意既...真係有情飲水飽...7 O* e+ `& c& l' D
就算你送佢一個紙介指..佢都會好開心嫁=]..
! f+ C! R9 \0 f1 C+ I# `% y$ k
我覺得香港d女仔好勢利,,,& K& N/ s5 @. @$ Q9 W8 r
好難唔介意.. -0- 可能淨係我識果某d= ="..
9 b. E9 s3 \; }- x: G. p反而..我識果d係大陸落黎果d女仔又唔係幾計教架wo..., g3 {" T- M, T$ `' [
可以又淨係識果某d..
Originally posted by 香蕉仔OOOO at 2006-5-6 11:35 PM:  c# Y0 b4 {4 Q: i& M/ [

% [- U( c" X, y0 s. W) `$ k我覺得香港d女仔好勢利,,,* F+ J$ K3 r, a5 ]! H5 v3 P
好難唔...
) @) o2 a" v' S3 ~3 @; N" F5 M
唔好睇少女仔...無論佢係咩地方黎都好 :]
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 究竟係港男唔掂定港女太高竇呢?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。