<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 究竟係港男唔掂定港女太高竇呢?
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 艾奧羅斯 at 2006-5-6 05:34 PM:
3 ?# i* j" P& Y5 u5 d港女太高竇同埋要求都幾高!
7 Q8 i* z- a9 |香港既女...
; m* k3 h, _& k8 M1 U* O* f0 {唉,...e + d中學生都識男仔首選係有錢wo-0-6 Q' N2 ?$ y4 H! F; u+ n' }
因為 我學校 果個通識科 話..女仔既擇偶條件係咩
! [; Q8 d3 K* K# n10個有9個都要有錢 第2令仔= =
所以我依家先甘比心機讀書...
" S- k6 ]2 m; x9 F女仔高竇米高竇囉...你有能力既駛咩怕佢高竇呀??
咁..佢咪淨係愛你d錢..唔係愛你..* g' H+ w/ |" |% F: t
到你萬一 無錢佢咪會飛起你??
Originally posted by cwleung1988 at 2006-5-6 11:17 PM:
$ Z$ k' ?3 m1 E5 @所以我依家先甘比心機讀書...
/ C. P- J! {* N5 m% j8 P# l2 A5 U- H4 D女仔高竇米高竇囉...你有能力既駛咩怕佢高竇呀??
8 R0 p- Q0 H/ ~& O最緊要讀好書搵到錢~~有越多ge錢,能力就越大
嗯..有錢係可以做到好多野..例如可以買野送俾女仔" @- W7 i9 o) O. i
如果條仔..淨係搵到既岩岩可以糊口... 咁佢咪要紮緊褲頭先可以save錢錢買野俾女仔囉
Originally posted by 香蕉仔OOOO at 2006-5-6 11:24 PM:
: A2 q3 c; v) ~0 j& U. \咁..佢咪淨係愛你d錢..唔係愛你..
3 {0 u3 j' j$ ^到你萬一 無錢佢咪會飛起你??
& a( Q0 a" P8 }, {; e# r
唔比依一個萬一發生米得囉...$ D0 X+ Z! _: g% U0 D) H+ c; i7 K
有料既人駛咩怕一時既失意??
9 t: K. H7 O! k& G: p淨係愛你d錢...只要個女仔係自己既身邊..2 ?% v0 f# u, N" x; t) _
怕咩...佢到最後都會鍾意我個人既..
: ?, Q' x. }* W  q好過連佢係我身邊既機會都冇呀
Originally posted by kgkgkg212121 at 2006-5-6 11:24 PM:$ g1 [6 ^8 s: f

! n& c: |; O; f最緊要讀好書搵到錢~~有越多ge錢,能力就越大
- z' m1 K* ?2 t) _, o
人格都好重要啦...
; U1 I# {/ Y7 S" l/ G' N依個世界都仲有好多女仔唔係鍾意錢嫁
Originally posted by 香蕉仔OOOO at 2006-5-6 11:25 PM:5 O  l' k, Q1 g- [% O
嗯..有錢係可以做到好多野..例如可以買野送俾女仔
1 w, f( z1 U# A, G$ c; p如果條仔..淨係搵到既岩岩可以糊口... 咁佢咪要紮緊褲頭先可以save錢錢買野俾女仔囉
& Z1 ^5 O+ Y- R% l/ b
甘就要睇個女仔識唔識諗啦.... M7 n6 ?; ~1 G" N! g9 C
如果唔介意既...真係有情飲水飽...$ W3 }( m% T3 V3 `+ o2 m
就算你送佢一個紙介指..佢都會好開心嫁=]..
Originally posted by cwleung1988 at 2006-5-6 11:29 PM:
$ l' P# _' c4 t* [/ l1 f
# x/ L/ \9 l1 k4 T甘就要睇個女仔識唔識諗啦...) o2 g0 F* n' E  x$ x  U* w
如果唔介意既...真係有情飲水飽...
! G1 p! e+ r; o1 _. H9 U. }% X就算你送佢一個紙介指..佢都會好開心嫁=]..
) P+ G2 F: d, P' K
我覺得香港d女仔好勢利,,,9 h( v" G! d& S$ |/ v4 Q! V, @
好難唔介意.. -0- 可能淨係我識果某d= ="..2 W  W9 c4 h- }5 k6 j
反而..我識果d係大陸落黎果d女仔又唔係幾計教架wo...
/ e+ C) B$ J8 ^可以又淨係識果某d..
Originally posted by 香蕉仔OOOO at 2006-5-6 11:35 PM:
$ J* C( n8 a# j6 o) L8 W
, N/ s7 v# f- q" B" N我覺得香港d女仔好勢利,,,) b8 z! `6 N. u) d' i
好難唔...
) N1 z# h! v1 }* {' \8 M# a  z5 j% u
唔好睇少女仔...無論佢係咩地方黎都好 :]
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 究竟係港男唔掂定港女太高竇呢?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。