<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 究竟係港男唔掂定港女太高竇呢?
返回列表 回復 發帖
Originally posted by cwleung1988 at 2006-5-6 11:27 PM:' ^4 A9 c& |+ W5 ^8 n3 s
4 v0 A" `! H& f/ Q4 b$ v& S/ g
人格都好重要啦...8 q7 d1 O! h4 G; b& i  l9 {
依個世界都仲有好多女仔唔係鍾意錢嫁
# n8 r! @1 W3 x4 |% v0 ~. s! B
起碼唔使捱住咁過日子儲錢出街ma% d4 A$ {" k3 M) a8 N* [
出街點都會使錢... 無論多定少都會使
Originally posted by cwleung1988 at 2006-5-6 11:29 PM:
7 L, J5 x- J: H4 o4 o
1 V5 R6 ?* w8 a% E% U, v甘就要睇個女仔識唔識諗啦...6 p, N; b+ l0 m/ M% C1 a0 C
如果唔介意既...真係有情飲水飽...
' _+ W7 d; ?4 y. E9 M' ]就算你送佢一個紙介指..佢都會好開心嫁=]..
% y: f/ M$ n5 _) _3 _

& N/ l; i+ p; w6 ]0 ^4 i但唔能夠成世送紙介指,點都要整返隻有石啦!女人妒忌心重,唔比人地d野好過佢(愛情方面),就算識諗既都會諗到自己既物質生活.
Originally posted by 12d3 at 2006-5-7 12:32 AM:/ K/ L8 R( {& t; w
& g. o- F1 W" a! w, z" O
+ @* A" O/ `; v7 p
但唔能夠成世送紙介指,點都要整返隻有石啦!女人妒忌心重,唔比人地d野好過佢(愛情方面),就算識諗既都會諗到自己既物質生活.
; M$ q) c4 O: \: g- v1 N
Originally posted by 艾奧羅斯 at 2006-5-6 05:34 PM:
5 c$ U0 [3 a  n$ V4 c; p1 f% o) Z港女太高竇同埋要求都幾高!
: m2 _: n* s  A' A( v香港既女...
& P$ g$ _& ?* ~3 u# ~

5 |, _* k; h6 `5 t' [又要靚仔又要有情趣有事業心,識落之後又要有車有樓有現金,係香港人辦得任達華,但人地個老婆係琦琦,係咪個個香港既女仔有琦琦咁既質素先?
  Y# x4 k, A- P4 x6 E# P* m
$ v! n/ v! D4 n/ x! E5 x質素唔高,仲自以為事既女,過左25就摺得啦!
Originally posted by honeyfei at 2006-5-6 06:16 PM:* E$ y7 d! B0 M# F: o/ \: t3 p
個人立場上我好認同樓主既說法...
0 r: [( {/ p4 O& d真...
3 M1 t  K* h- ?; s
! Q# L% O7 u0 Q! f哥d講"男女平等"既港女,真係做到男女平等既,好似d鬼妹咁,買野自己拎、自己俾錢、食飯AA制,先好同我講"男女平等"!!1 S; ^' l. `+ B" l; F7 e
! a6 b, z6 G7 s; @+ L0 C
你同我講文化唔同,咁我同你講,我親眼見到日本男人兩手空空,個女人拎5、6袋餸返屋企;3男3女韓國人去食飯,得三個位,3男坐係度,3女繼續企係度等位!1 \0 G  g0 p% x  w' p% @: u
+ Z  t! G- t" f2 q0 u8 a+ n
香港男仕送野、為你拎野、請你食飯係風度,唔係責任囉,d香港女仔意為男仕做依d野"老馮"既,"唔該"都無聲,セ野態度?!
, ~6 R  H2 F, K1 {; D
Originally posted by 155220 at 2006-5-6 06:18 PM:
# V5 m/ y, `; @& d/ wbro.2 q: `& J& }1 G% x" l4 V( n' N3 ]4 P
多行事,征服她們吧
- u5 B+ p; q4 k
+ `1 q) B8 j8 h6 o0 h4 G
Originally posted by cow888 at 2006-5-6 06:25 PM:' e' C* j9 q) p! B* ^# z9 Z) R
但我覺得依家男人d質素確係比以前差.....
  e+ X5 N: z2 \; ~4 O1 `
5 j$ v. J- [$ N4 V  r8 k: ~+ ~呢d咁無品既男人,早飛早着!! x1 r# P2 N; V' _: p+ d- J) C
我眼見好多十零廿歲先入教去團契既男女,好多都係心術不正,唔係去聽道,反而去結識異性!
Originally posted by 香蕉仔OOOO at 2006-5-6 11:11 PM:
5 \# X: V( O+ ~$ T1 Z# }. F% N' `
; E) s# q$ s  D, n& }唉,...e + d中學生都識男仔首選係有錢wo-0-; B* s; O3 O  x  i
因為 我學校 果個通識科 話..女仔既擇偶條件係咩  j; I& n& t1 q
10個有9個都要有錢 第2令仔= =
9 ?  W. }3 [  l2 S5 i  s
- v" _2 l' |1 w+ i: j* w- u
咁多章x惠二世?) ?3 B. T4 e; ~. W* |* Q3 }
邊度揾咁多B哥同白頭佬出黎?: m7 p6 ?. k- q, d9 u8 m
: w  L4 L# V1 z% |" C2 I
[ Last edited by IT14 on 2006-5-7 at 06:54 AM ]
Originally posted by cwleung1988 at 2006-5-6 11:17 PM:
  j) w: X; ?2 L+ u" H0 y" f: Z' {所以我依家先甘比心機讀書...
* t3 S! P' p& i9 g女仔高竇米高竇囉...你有能力既駛咩怕佢高竇呀??
6 i# x: \% e3 N: {8 R. N& o
& U* Q3 s; O8 k" l5 e
最弊有d港女質素已經低,仲要高竇先惡頂嗎!
$ P8 q( p" Q6 _; \4 D. P女仔有質素既,男仔怕咩你高竇呀!
7 U1 @/ |& M1 c
8 F( k! a$ _5 ^, [8 D[ Last edited by IT14 on 2006-5-7 at 07:02 AM ]
Originally posted by cwleung1988 at 2006-5-6 11:17 PM:) `# I* M0 i/ j- E% E: Y* _
所以我依家先甘比心機讀書...  P+ K0 d! p( s* g. \
女仔高竇米高竇囉...你有能力既駛咩怕佢高竇呀??
- ^, T( o3 Z/ s' x9 W) K: Y! g
$ Z5 |0 C+ W9 f5 A, k
咁呢點都係男人動力既來源之一!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 究竟係港男唔掂定港女太高竇呢?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。