<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 曼聯1000萬鎊售雲佬
返回列表 回復 發帖

曼聯1000萬鎊售雲佬

英國《衛報》報導,周一費格遜與行政總裁基爾會面後,將決定以1000萬英鎊的價錢將雲尼斯杜萊出售。

據報導指費格遜向基爾解釋雲尼斯杜萊的行為及表現絕不能容忍,而雖然該名荷蘭前鋒與球會前隊長堅尼相交甚篤,但費格遜也不准許雲尼斯杜萊參與周二的堅尼告別賽,而該名本季射入21個聯賽入球的前鋒也返回荷蘭與世界杯大軍會合。

自聯賽杯決賽費格遜將雲尼斯杜萊安排在後備席上後,兩人關係一直每況愈下,而費格遜於周日表示過去一星期在訓練場上發生了影響球隊團隊精神的事件究竟是甚麼仍是未知數。雲尼斯杜萊加盟後也傳出不只一次於訓練場上與隊友不和的傳聞,包括之前的比利安及今季的C.朗拿度,更有傳聞指他和傑斯及費查都有不咬弦的情況,但從過往的事實來看,與費格遜高調不和的情況下,球員一方只會被球會出售。

不少球會對這名繼丹尼士羅後最出色的曼聯前鋒均虎視眈眈,包括AC米蘭,甚至希望獲得一名天生射手加盟的車路士、利物浦及熱刺。
Originally posted by hydro2081 at 2006-5-9 04:01 PM:
英國《衛報》報導,周一費格遜與行政...
真係靠沙夏拍朗尼???
唉~~費sir次次都係人地最光輝0個陣就逼人走架啦
我的最愛: Miki、Stephy、阿仙奴、AC米蘭
"為何還喜歡我,我這種無賴"
Originally posted by skjeiw at 2006-5-9 04:34 PM:
佢不知幾醒...........你估雲佬仲可以踢幾耐 ???
今季佢咁勁.......係我都攞佢去搏後生仔啦 ~
野就唔係咁講啦...
佢都算係老臣子
rooney既命運遲早同佢一樣
天生我才必有用
Originally posted by skjeiw at 2006-5-9 04:34 PM:
可以換得高價, 何樂而不為?
況且李奧費迪南替史譚, 碧咸替簡察斯基, 高爾替曉士, 畢特替恩斯等等幾個決定都係事後被認為正確o既, 不過自從佢放走碧咸之後, 球隊就無法取得聯賽冠軍, 突顯碧咸o既重要性
點都好, 我覺得一千萬磅以一個前鋒黎講太低, 史譚打後衛都賣千二萬, 雲佬起碼值千八至二千二百萬啦
Originally posted by bigfish at 2006-5-9 06:44 PM:

可以換得高價, 何樂而不為?
況且李...
哈哈~雲佬千8呢個價咪當年費sir買佢返來時的價law@@
以雲佬而家呢個年齡來講..1000萬磅算係咁喇~
好普通的曼聯迷~_~

Originally posted by hydro2081 at 2006-5-9 04:01 PM:
英國《衛報》報導,周一費格遜與行政...
一千萬磅 ?
好大貪下wo

上年基斯普都仔係開價800ja wo
係咪傻架...
真係賣佢....

曼聯要買既係中場
前鋒....雲佬搭朗尼
冇咩問題喎...

廢sir...真係...
又攪d咁既野...
Originally posted by Aristo~ at 2006-5-9 07:00 PM:
係咪傻架...
真係賣佢....

曼聯要買既係中場
前鋒....雲佬搭朗尼
冇咩問題喎...

廢sir...真係...
又攪d咁既野...
兩睇啦,中場線由後生仔重建成功都好,前線都需要後生仔
摺吧啦
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 曼聯1000萬鎊售雲佬

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。