<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 熱刺要求重賽~~熱刺要求重賽
返回列表 回復 發帖
Originally posted by brightlee at 2006-5-10 11:10 AM:
that's another question......
is that something wrong with their drinks?? is that not the problems for the food in hotel?
what you trying to say here??
"The only thing that goes with the flow is a dead fish"
Originally posted by sonyguy at 2006-5-10 01:57 PM:

如果証實到係阿仙奴搵人落毒...
咁就唔係重賽咁簡單啦..
問題就係果間係有名球會,最後果場係人都留意~生死一線~
明知落佢毒一定有人feel到有蠱惑,阿仙奴有冇咁笨?
況且佢都入左歐聯決賽,如果比佢拇到歐聯,但傳出真係佢落毒嘅,咁樣會好大件事
所以,真係未必關阿仙奴事~
至於佢d fans...佢今日可以話自己係阿仙奴的,聽日都可以話係車路士,後日就話係韋斯咸...任佢講^^
Originally posted by sonyguy at 2006-5-10 10:41 AM:
如果我係雲格...
最後查到係阿仙奴球...
過左海就神仙嫁喇
阿仙奴理得你, 最多咪講d心表同情等等既野

除非查到有真憑實據, 否則, 阿仙奴話「彩你都傻」
如果真係查到有真憑實據, 就算係fans都一樣, 佢都肯定一身蟻, 比佢攞第四, 又有乜所為
到時佢地肯定無定踢
Originally posted by vandervaart at 2006-5-10 11:56 AM:
點解大家都為感熱刺不值,而狂踩阿仙...
未試過又有邊個知, 下年如果亨利真係走左, 我怕阿仙奴要留嚮聯賽上半牌都有d吃力, 更何況話歐聯

若然熱刺係攞到第四, 你話佢渣, 唔應該踢, 咁d規則要黎做咩

好似何國良咁, 當時佢會考0分, 而家已經係一個博士
當時, 如果當時你唔比佢繼續讀, 你話佢渣, 佢唔應該讀, 今日又點會有一個何博士
我阿哥係香港某報紙體育記者...佢話我知...
阿仙奴陰謀論係英國太陽報老作ga.....
根本冇呢回事
我愛千嬅~!!!
Originally posted by clkgtr at 2006-5-10 03:33 PM:

未試過又有邊個知, 下年如果亨利...
Sorry i'm replying in English, my typing of chinese is too slow. Well, i'm just saying that in comparing what Arsenal and Spurs went through, Arsenal seems the more worthy team to go to the Champions League, unfortunately Spurs did not make it in the end, i'm not saying that Spurs SHOULDN'T be given a chance to try in CL.

Anyway, i don't think teams will resort to such methods of poisoning opposition rivals to reach their goals, it's just a coincidence, people are making a big fuss out of it. If we are talking about Colombia or Mexico, i might have believed it, but UK, unlikely, probably just sensational tabloids, the English are famous for it, why do you think Beckham left for Spain? It's just unfortunate that someone has to lose in the end and it has to be Spurs. Better luck next year Spurs.
Originally posted by clkgtr at 2006-5-10 03:33 PM:

未試過又有邊個知, 下年如果亨利...
若然隊波不夠強就冇資格踢歐洲賽,明知冇冠軍就冇得踢,咁不如英超只係踢四角賽,車、曼、利、阿四隊打晒算啦,仲要聯賽黎做乜姐??

仲有阿仙奴既歐洲賽等問題,係你自己既選擇,唔關熱刺事......以聯賽黎講,的確熱刺踢得較好,我只知邊個高分就邊個好d,但最後一場之前出現單咁既野,好難令人信服,無論發生在任何一隊身上我都係咁替他們不值。
我愛長澤
Originally posted by garyfong0516 at 2006-5-10 04:14 PM:
我阿哥係香港某報紙體育記者...佢話我知...
阿仙奴陰謀論係英國太陽報老作ga.....
根本冇呢回事
陰謀論在冇証據下唔係老作係乜??但熱刺食物中毒係事實,最大得益者肯定係阿仙奴和韋斯咸也是事實,但老作這詞有些貶意,應稱為推測。但你阿哥斷言對方老作就係你阿哥講野太過份和單方面意見,旁觀者看到的只是熱刺離奇中毒失去第四名。
我愛長澤
Originally posted by vandervaart at 2006-5-10 04:35 PM:

Sorry i'm replying in English, ...
踢波唔同計數

有邊一個可以估到今年既阿仙奴可以踢到入決賽
又有邊一個可以估到上年既利物浦可以攞到冠軍
又有邊一個可以估到前年既決賽竟然會係Monaco對Porto

如果要講邊一隊係比較值得攞冠軍/決賽權(以計數而論), 我以上講既全部都係唔直
但係..............

波係圓既

另外, 落藥事件, 而家講緊既係數以千萬磅計既利益, 有咩咁奇
我覺得既然踢左就無理由要重賽
踢波還踢波,中毒還中毒
人地成隊傷兵係咪又延期?
一陣舒夫真高世界杯唔夠態又押後?
如果有人落毒就唔係足總問題
熱剌大可以報警
但係就無理由輸左波先話黎上訴
如果呢單野真係有得重賽0既話
都係一個幾大0既笑話
我的最愛: Miki、Stephy、阿仙奴、AC米蘭
"為何還喜歡我,我這種無賴"
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 熱刺要求重賽~~熱刺要求重賽

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。