<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 熱刺要求重賽~~熱刺要求重賽
返回列表 回復 發帖
Originally posted by bigfish at 2006-5-10 06:49 PM:
如果係阿仙奴指使, 希望唔好重賽, 正接踢阿記出超聯, 由非聯賽打起 la, 到時全球球迷就開心咯, 用新球場o既阿仙奴竟然要踢低組別足球, hoho
嘩~~咁都俾你lum到...不如打斷晒佢成隊阿仙奴d人兩隻腳好唔好?
一d都唔好笑
開心0既只係你一個~唔好當你自己係全世界
我的最愛: Miki、Stephy、阿仙奴、AC米蘭
"為何還喜歡我,我這種無賴"
Originally posted by clkgtr at 2006-5-10 05:02 PM:

傷還傷, 中毒還中毒, 係兩樣唔同...
就算你話中毒係人為
呢家場波都完左~根本無可能話要重賽
熱刺呢家輸左就唔識數,贏左就肯定無咁多意見啦
之前球會根本有責任確保球員唔會出事
無可能個個都毫無警覺,仲0係外面酒店食飯
再者,重賽對韋斯咸更加係好唔尊重
覺得佢地要因為中毒先贏到波
俾你真係贏的話~都無體育精神啦
我的最愛: Miki、Stephy、阿仙奴、AC米蘭
"為何還喜歡我,我這種無賴"
經過今次呢件事之後其他球隊係大賽之前會唔會變得更加小心呢?@@"
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2006-5-10 21:36:
經過今次呢件事之後其他球隊係大賽之前會唔會變得更加小心呢?@@"
I think so!

WC is coming!!!

We'll see..............
We are blessed that we can watch sports, to do many things...
so be happy!
Originally posted by brightlee at 2006-5-10 07:43 PM:

I think so!

WC is coming!!!

We'll see..............
話咁快就到世界盃了
摺吧啦
Originally posted by skjeiw at 2006-5-10 16:54:
我覺得既然踢左就無理由要重賽
踢波還踢波,中毒還中毒
人地成隊傷兵係咪又延期?
一陣舒夫真高世界杯唔夠態又押後?
如果有人落毒就唔係足總問題
熱剌大可以報警
但係就無理由輸左波先話黎上訴
如果呢單野真係有得重賽0既話
都係一個幾大0既笑話
絕對讚同

因為朗尼被人踢傷,對方可能被人收買,對英國奪冠的機會做成不公平,  英國伸請世界杯延期
看了這篇報導,我有點愕然,覺得熱刺好幼稚,你估3歲小朋友踢波............
唔係話幾時踢就幾時踢,大戰前夕,食野呢曾自己理應要預防,我諗球會會有食物測試吧~
另我想起陳水扁對連戰重選
Originally posted by pakho at 2006-5-11 01:39 AM:
看了這篇報導,我有點愕然,覺得熱刺好...
都係果句喇

要有心落藥, 就算佢地留嚮宿舍都一樣可以中招
就算係自己煮, 佢地都要去買餸嫁, 落藥去d餸到亦好容易, 因為賣食物比你果個人唔會理你咁多, 什麼什麼陰謀

另外, 我相信現在有好多藥係驗唔到出黎, 除非入lab驗
Originally posted by clkgtr at 2006-5-11 01:54 AM:

都係果句喇

要有心落藥, 就算...
同意,其實我覺得熱刺一定係得個講字,唔會真係要求重賽
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2006-5-11 01:55 AM:

同意,其實我覺得熱刺一定係得個講字,唔會真係要求重賽
要求重賽就應該唔會
因為無憑無據, 就算真係要求, 都無人會彩熱刺

但係如果有真憑實據, 都唔需要去要求重賽, 我相信個歐聯外圍賽資格就會自動比左熱刺, 而阿仙奴亦會一身屎

所以, 熱刺根本無要求重賽既需要, 向酒店索償重黎得實際
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 熱刺要求重賽~~熱刺要求重賽

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。