<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 熱刺要求重賽~~熱刺要求重賽
返回列表 回復 發帖
Originally posted by spareman4 at 2006-5-11 03:11 AM:
但係而家個個都落得場踢,
會行會走喎...
FA要佢地去踢, 否則就扣佢地3分
咁同攞住把刀對住佢地, 一係就踢, 否則就死, 係無分別既
比人用把刀對住黎踢既比賽, 當然係唔會令人接受

食物中毒如果無生命危險, 最多就只係肚痛同手軟腳軟, 一定行得走得嫁
但係踢波係一種體力化既運動, 手軟腳軟, 可以有番幾多成既戰鬥力??
Originally posted by clkgtr at 2006-5-11 03:05 AM:

非常合理既做法

如果你買六合...
你呢個比喻唔係好岩 .....
正確 D 應該係咁 :
你買左六合彩,
未攪珠之前,
人地已經通知左你話要修例,
當時你就唔出聲,
到攪完珠你發覺中左,
就話要人地根據之前條例派彩比你,
唔係就告人 !

你自己話咁得唔得先 ?
Originally posted by clkgtr at 2006-5-11 03:20 AM:

...
我相信佢地唔踢的話一定被扣三分...........
摺吧啦
Originally posted by clkgtr at 2006-5-11 03:20 AM:

...
依你咁講,
場場波隊隊輸左都話食物中毒手軟腳軟要重賽,
一季英超唔打十年先打完既你問我啦 ~~
Originally posted by abc123aa at 2006-5-11 03:22 AM:

我相信佢地唔踢的話一定被扣三分...........
我都話咯, 就咁 UP 話中毒唔踢就梗係扣 3 分啦,
報晒警入晒醫院既, 你睇下 FA 夠唔夠彊扣 ~
Originally posted by spareman4 at 2006-5-11 03:25 AM:

依你咁講,
場場波隊隊輸左都話食物中毒手軟腳軟要重賽,
一季英超唔打十年先打完既你問我啦 ~~
但問題係佢地賽前真係出左事,而且d傳媒報導晒出去.............
摺吧啦
Originally posted by spareman4 at 2006-5-11 03:29 AM:

你認為報警同入院FA就一定唔扣咩?FA既理由係佢地夠球員踢,所以一定要踢..........
摺吧啦
Originally posted by spareman4 at 2006-5-11 03:22 AM:

你呢個比喻唔係好岩 .....
正確 ...
你睇清楚d喇
都話當時熱刺有要求, 只係FA唔理, 一定要佢地繼續踢

你買左六合彩之後, 馬會改例, 你出左聲, 馬會唔理, 而最後你中左, 你又會點?
Originally posted by abc123aa at 2006-5-11 03:30 AM:

你認為報警同入院FA就一定唔扣咩?FA既理由係佢地夠球員踢,所以一定要踢..........
咁落得去踢既咪要接受賽果囉,
踢波就係咁架啦,
咁我想問下如果佢地贏左,
係唔係都應該重賽呢 ?
Originally posted by spareman4 at 2006-5-11 03:29 AM:

國家事不能管家事

警察有警察查, FA有FA照扣分, 無衝突
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 熱刺要求重賽~~熱刺要求重賽

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。