<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 熱刺要求重賽~~熱刺要求重賽
返回列表 回復 發帖
Originally posted by babo at 2006-5-11 10:38 AM:
有時足總又真係睇人..
好似雲加果年...
老實講,好多球員好唔正常咁冇之前熱刺個種壓迫對手既踢法,艾朗連儂平時超爆得,個場波爆都爆唔起,卡域克同多遜去到下半場中段企都企唔直,好似軟手軟腳咁~
是否重賽並不重要!!!
最重要是弄清楚事實真相, 如證實為有人企圖落毒影響賽果, 必須嚴懲黑手,
維持球賽公平競賽原則, 否則對足球運動長遠發展有極壞影響!!!
Originally posted by runrun at 2006-5-11 10:10 AM:

係囉~ 果次曼聯對熱刺, 卡路爾o係...
我對隊隊都一樣。唔好用壞心眼看別人。而且,熱刺咁耐以黎我都只係視佢為年年拋錢落咸水海都要護級既廢物,但今次係佢在唔公平下作賽,所以我支持他們。

球證失誤和場外離奇中毒根本唔同,就如場內被人踢傷同場外被人打傷都好唔同。

[ Last edited by Kian76 on 2006-5-11 at 04:02 PM ]
我愛長澤
Originally posted by ming8964 at 2006-5-11 02:43 PM:
是否重賽並不重要!!!
最重要是弄清楚...
Good!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
我愛長澤
路透倫敦電---英超聯賽董事會周三宣佈,駁回托特納姆熱刺要求重賽周日對西漢姆聯(韋斯咸)關鍵之戰的上訴。

熱刺10名球員在這場比賽的前一晚食物中毒,週日賽事以1-2落敗。

阿森納以4-2擊敗威根(韋根),又因北倫敦對手熱刺輸給西漢姆聯,而躍居英超第四名,並獲得最後一張歐洲冠軍聯賽(歐洲聯賽冠軍杯)資格賽入場券。

熱刺在周日要求延後一天進行這場比賽,但聯賽官員僅同意他們延後兩小時開球。

英超聯賽周三以執行長斯丘達莫爾(Peter Scudamore)的名義,在其網站公布了發給熱刺主席利維(Daniel Levy)的一封長信。

信中說聯賽董事會很同情熱刺的遭遇,但「不得不拋開感情因素,獨立於俱樂部的意見來對待這件事,以保護聯賽競爭的完整性。」(完)

大家唔洗嘈
Originally posted by Kian76 at 2006-5-11 03:59 PM:
我對隊隊都一樣。唔好用壞心眼看別人。而且,熱刺咁耐以黎我都只係視佢為年年拋錢落咸水海都要護級既廢物,但今次係佢在唔公平下作賽,所以我支持他們。

球證失誤和場外離奇中毒根本唔同,就如場內被人踢傷同場外被人打傷都好唔同。
球證失誤???

我同意你大部份講o既野, 問題係你都係用壞心眼看呢件事. 不過我都係, 正如卡路爾果球, 我就100%認為係曼聯比錢收買球證囉...

[ Last edited by runrun on 2006-5-11 at 09:19 PM ]
Originally posted by runrun at 2006-5-11 09:18 PM:

球證失誤???

我同意你大部份講...
收唔收買就唔知,只知年中有唔少球隊輸俾球證,但極少球隊輸在中毒。
我愛長澤
Originally posted by Kian76 at 2006-5-11 03:59 PM:
熱刺咁耐以黎我都只係視佢為年年拋錢落咸水海都要護級既廢物
冇野講
摺吧啦
Originally posted by Kian76 at 2006-5-11 09:29 PM:

收唔收買就唔知,只知年中有唔少球隊輸俾球證,但極少球隊輸在中毒。
咁熱刺都名留青史啦
Originally posted by abc123aa at 2006-5-11 09:39 PM:

冇野講
我都冇野講,有乜理由年年拋咁多錢落去買d中上球員,都仲要年年護級......身為貧窮的羅馬球迷,實在非常妒忌佢地使既錢......唉......

佢地買過既球員真係多如天上繁星,多到好多我都己經唔記得左喇。
我愛長澤
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 熱刺要求重賽~~熱刺要求重賽

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。