<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 熱刺要求重賽~~熱刺要求重賽
返回列表 回復 發帖

熱刺要求重賽~~熱刺要求重賽

熱刺已去信英超賽會,要求重賽上周日對韋斯咸的比賽。

十名熱刺球員在賽前食物中毒,最終球隊以1-2落敗。

由於阿仙奴以4-2擊敗韋根,令熱刺最終以第5名完成球季,未能奪得歐聯席位。

熱刺主席利維周二就此去信英超賽會主席李察士,要求重賽。

我都鄧熱刺吾抵, 但......塵埃落定, 睇來都係安息啦..
以英格蘭足總一貫作風, 重實機會微乎其微
都唔明點解有人要用d咁的手法嚟害人...
但我唔明點解英足都唔重選比賽日期
輸左就要重賽??? 世上有咁便宜o既事架???

上季對曼聯比卡路爾o係個龍門入面拍番個波出黎都唔要求重賽, 而家要求重賽???
Originally posted by tomken at 2006-5-10 12:54 AM:
1, 為對每一隊搶分球隊公平, 每屆o既收咧戰都會同時間進行;

2, 為左預備世界杯, fa定左英超一定要o係5月7日煞科.
Originally posted by tomken at 2006-5-10 12:54 AM:
足總扮型, 要個日的比賽要同一時間開波, 全部都係10點比賽,
做到好似好公平咁, 吾會因為其他賽果而影響球員心態
英足總經常都係咁~~~
英超足總規則迂腐無能,明明熱刺差唔多成隊唔踢得都仲唔俾賽事改期,只限一小時......點踢呀??大佬!!!見倒帶毒上陣既戴維斯、羅拔堅尼等人跑上跑落都心痛。若可重賽,我相信會對熱刺公平點,但當然,亦是對另一邊不太公平了。(是說熱刺的對手)

再者,這次中毒事件極不尋常,成間酒店咁大,中毒既應該唔止佢地,但就偏偏只係佢地中毒,其他食客一d事都冇......有乜理由??仲要發生在這極重要時刻,極巧合地熱刺既排名亦要在最後一輪先能斷定,咁好彩得益者只有阿仙奴一隊......唔係話阿仙奴指使,而只係有可能係一d阿仙奴既支持者所為,甚至係d外圍莊家所為。但阿仙奴也理應出來說兩句好說話吧??點睇熱刺都係唔公平情況下輸波俾你地阿仙奴負碌有第四吧??到時重賽熱刺都輸的話先叫實至名歸的第四。而家就算有第四都唔光彩。

[ Last edited by Kian76 on 2006-5-10 at 01:07 AM ]
我愛長澤
Originally posted by Kian76 at 2006-5-10 01:05 AM:
英超足總規則迂腐無能,明明熱刺差唔多成隊唔踢得都仲唔俾賽事改期,只限一小時......
我會咁睇 (當然你同我支持唔同球隊, 大家有唔同觀點):

1, 如果果日阿仙奴和波, 你可以話佢係負碌有第四. 但佢果日贏左波而你話佢負碌唔光彩, 我唔同意囉!

2, 大戰前夕成班出街食自助餐??? 我係領隊o既話一定唔會咁做囉...
Originally posted by Kian76 at 2006-5-10 01:05 AM:
英超足總規則迂腐無能,明明熱刺差唔...
冇計,鬼叫熱刺仲有球員踢得
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2006-5-10 01:17 AM:

冇計,鬼叫熱刺仲有球員踢得
實踢得架,又唔係死左。

如果熱刺唔出席會被扣3分的。

熱刺的所謂踢得係中毒的戴維斯等人頂硬上。

以前米杜士堡都好慘,因為英足總既迂腐而被扣三分降埋班......當時好似係近乎全隊同時患病,根本唔夠人踢。
我愛長澤
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 熱刺要求重賽~~熱刺要求重賽

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。