<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 熱刺要求重賽~~熱刺要求重賽
返回列表 回復 發帖
Originally posted by clkgtr at 2006-5-11 02:04 AM:

要求重賽就應該唔會
因為無憑無...
完全同意
摺吧啦
我覺得一定要重賽,
但係要對既唔係韋斯咸, 而係阿仙奴 !
如果熱刺輸既話,
就要重罰佢地 10 年內唔可以再0係英超踢波;
凡事都應該要有代價 !

佢地為左下年有得踢歐聯,
已經無所不用其極:
一時又話要打官司, 一時又話要重賽,
就算佢地唔夠膽接受呢個挑戰,
FA 都應該有 D 行動,
比 D 顏色佢地睇下 !
Originally posted by spareman4 at 2006-5-11 02:17 AM:
我覺得一定要重賽,
但係要對既唔係韋...
好似擺明針對熱刺咁既??
熱刺係呢單野係原本受害者,要搞咁多野先有得重賽~
仲要重賽輸左就10年冇得打英超??
受害者都要俾FA整治,還以顏色??
如果佢地搵唔到熱刺球員賽前中毒既元兇不如解散,要付出代價?

[ Last edited by rameinez11 on 2006-5-11 at 02:37 AM ]
Originally posted by spareman4 at 2006-5-11 02:17 AM:
我覺得一定要重賽,
但係要對既唔係韋...
你話熱刺為左下年有得踢歐聯, 已經無所不用其極???

熱刺做過d乜野黎係無所不用其極???

佢地都只係講下, 有實際行動做過咩???
佢地話打官司都只不過係話向酒店索償, 有d乜野係無所不用其極呢???
你嚮酒店食生蠔食到食物中毒, 你都會向酒店索償喇

反而你純粹只係針對人(熱刺), 而唔係針對事

[ Last edited by clkgtr on 2006-5-11 at 02:47 AM ]
Originally posted by rameinez11 at 2006-5-11 02:35 AM:

好似擺明針對熱刺咁既??
熱刺係...
問題係波已經打完,
如果隊隊打完都搵個藉口叫重賽,
一季英超分分鐘要打足十年呀 ~

如果佢地話食物中毒而令到佢地輸波,
點解賽前唔報警兼集體坐救傷車入醫院呢 ?
咁樣會唔會有"輸左波賴地硬"之嫌呢 ?

即係等於打麻雀咁:
未打之前就話覺得有人洗牌疊,
但又唔理"三七廿一"照打,
贏得就當冇事, 輸左就叫人回水,
你話有冇 D 咁既道理先 ?!?
Originally posted by clkgtr at 2006-5-11 02:44 AM:

你話熱刺為左下年有得踢歐聯, 已...
打官司 :
係指話如果佢地第 4,
同時阿仙奴贏到歐聯冠軍而令到佢地冇得打歐聯,
就要去打官司 !
Originally posted by spareman4 at 2006-5-11 02:51 AM:

問題係波已經打完,
如果隊隊打...
Originally posted by Kian76 at 2006-5-10 01:05 AM:
英超足總規則迂腐無能,明明熱刺差唔多成隊唔踢得都仲唔俾賽事改期,只限一小時......點踢呀??大佬!!!見倒帶毒上陣既戴維斯、羅拔堅尼等人跑上跑落都心痛。若可重賽,我相信會對熱刺公平點,但當然,亦是對另一邊不太公平了。(是說熱刺的對手)

再者,這次中毒事件極不尋常,成間酒店咁大,中毒既應該唔止佢地,但就偏偏只係佢地中毒,其他食客一d事都冇......有乜理由??仲要發生在這極重要時刻,極巧合地熱刺既排名亦要在最後一輪先能斷定,咁好彩得益者只有阿仙奴一隊......唔係話阿仙奴指使,而只係有可能係一d阿仙奴既支持者所為,甚至係d外圍莊家所為。但阿仙奴也理應出來說兩句好說話吧??點睇熱刺都係唔公平情況下輸波俾你地阿仙奴負碌有第四吧??到時重賽熱刺都輸的話先叫實至名歸的第四。而家就算有第四都唔光彩。
Originally posted by Kian76 at 2006-5-10 01:38 AM:

好可惜熱刺真係有要求過,只係英足總還只能容忍1小時。唔黎就要扣3分!!!!以前米堡試過。
Originally posted by spareman4 at 2006-5-11 02:51 AM:

問題係波已經打完,
如果隊隊打...
俾英足總屈最多delay2粒鐘開波,如果唔踢就扣3分~
況且熱刺球員灌下水都頂到一陣,咁當然如期開波~
即刻入哂醫院,當佢地嚴重到就死??
就黎係都冇用,阿仙奴副主席係英足總既人,可能要訓醫院都要迫佢地出黎踢,如果唔係扣3分

[ Last edited by rameinez11 on 2006-5-11 at 03:00 AM ]
Originally posted by spareman4 at 2006-5-11 02:54 AM:

打官司 :
係指話如果佢地第 4,
同時阿仙奴贏到歐聯冠軍而令到佢地冇得打歐聯,
就要去打官司 !
非常合理既做法

如果你買六合彩中左六個字, 中左頭獎, 但係賽馬會突然間改例, 要中埋特別號碼先可以中頭獎, 你又會點做呢?
(你係買左先至改例喎, 正如熱刺參加左呢個遊戲先至改例)

當然就打官司喇
但係而家個個都落得場踢,
會行會走喎 ~

問題就係如果真係中毒而令到嚴重影響到佢地表現既,
佢地絕對有權同埋應該未開波就先入醫院, 繼而報警,
你地唔能夠假設佢地入晒醫院報埋警既, FA 都會照扣佢地 3 分架喎 !
個人相信 FA 亦未致於迂腐無能到呢個程度 !

佢地而家肯落得場踢,
就表示佢地絕對要接受賽果 !

而家先叫重賽咪就係有 "輸打贏要" 之嫌囉 !
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 熱刺要求重賽~~熱刺要求重賽

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。