<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 熱刺要求重賽~~熱刺要求重賽
返回列表 回復 發帖
Originally posted by Kian76 at 2006-5-10 01:21 AM:

實踢得架,又唔係死左。

如果...
我指既踢得係有d無事.......如果佢A隊+教練領隊全部傷病晒可能可以推遲踢既
摺吧啦
Originally posted by runrun at 2006-5-10 01:15 AM:

我會咁睇 (當然你同我支持唔同球...
食乜野都有問題??食自助餐在外國好普遍......一齊食飯更可增加默契......有乜問題??

可惜的是即使阿仙奴贏左波,熱刺贏波的話阿仙奴都唔會第四。可惜的是因中毒才輸波。仲要只係輸1:2。熱刺冇中毒贏波機會一定更大,所以我話阿仙奴負碌,但也不排除爆陰毒的可能性。暫時沒有人知是否有誰指示落毒定係意外,亦末知同阿仙奴有冇關。
我愛長澤
Originally posted by runrun at 2006-5-10 01:15 AM:

1, 如果果日阿仙奴和波, 你可以話佢係負碌有第四. 但佢果日贏左波而你話佢負碌唔光彩, 我唔同意囉!

2, 大戰前夕成班出街食自助餐??? 我係領隊o既話一定唔會咁做囉...
如果果日熱刺係無病無傷而輸波, 而阿仙奴和波/贏波, 無人會話佢負碌唔光彩嫁
但係而家..............

另外, 如果係比人有心落藥/毒, 佢地只係飲水都可以中招
Originally posted by abc123aa at 2006-5-10 01:24 AM:

我指既踢得係有d無事.......如果佢A隊+教練領隊全部傷病晒可能可以推遲踢既
我只係知正選當中的戴維斯和羅拔堅尼肯定中左毒。仲好似有其他當中正選有中毒,但唔記得邊個。
我愛長澤
真係慘....如果報導係真實...我覺得太過份...
雖然下手的人不知是誰...不過如果係為左啊先奴咁做既...
我覺得比佢第四都唔光彩啦...真係令人反感的行為...

令到我無意之中...會為熱刺覺得唔低...
唉...
唔會真係重賽啦
如果唔係好大件事
arsenal 左d 人一定又會噪

聽講依家熱刺仲要告間酒店
要陪成1000萬鎊!!!!!
間酒店真係......ai...

原來酒店有個大廚係arsenal 球迷....
好似等登做班熱刺球員....
Originally posted by Kian76 at 2006-5-10 01:27 AM:

我只係知正選當中的戴維斯和羅拔堅尼肯定中左毒。仲好似有其他當中正選有中毒,但唔記得邊個。
好似連儂同泰尼奧都有事
摺吧啦
Originally posted by clkgtr at 2006-5-10 01:27 AM:

如果果日熱刺係無病無傷而輸波, 而阿仙奴和波/贏波, 無人會話佢負碌唔光彩嫁

另外, 如果係比人有心落藥/毒, 佢地只係飲水都可以中招
d人會唔會咁蠢落毒落水度??即係擺明有人落毒啦!!落毒就梗係落在好似今次咁既牛扒度,就算點都有得賴牛扒末熟。
我愛長澤
Originally posted by kaing at 2006-5-10 01:27 AM:
真係慘....如果報導係真實...我覺得太...
贏波輸人格
每隊球隊都要盡一切責任保護自己o既球員, 包括食物安全, 包括避免球員間互相感染病毒.

阿仙奴o係一個月內有a.cole, sol, clichy同埋hleb出去打國家隊傷左, 咁佢地可唔可以要求重賽呢?
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 熱刺要求重賽~~熱刺要求重賽

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。