<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 熱刺要求重賽~~熱刺要求重賽
返回列表 回復 發帖
其實呢d野除非查到真兇
(真係有人+料的話)
如果唔係點做都係唔公平

你落得場打=接受左呢個安排
如果贏左咁又係咪又要再賽呢?
再唔再賽應該查左先

另外,好多球隊唔係都有帶廚師的咩?
熱刺有冇自己的廚師?
如果有都奶野
d廚師最大可疑

其實熱刺的球員有冇全體
驗屎尿
球隊幾10人
正,後+工作人員咁多人
其他人有冇中招?
Originally posted by liverpool1 at 2006-5-10 01:28 AM:
唔會真係重賽啦
如果唔係好大件事
a...
個大廚咁陰毒......??
我愛長澤
Originally posted by clkgtr at 2006-5-10 01:29 AM:

贏波輸人格
下??不如你試下考試(好重要)or見工(好重要)or見客(好重要)你先食物中毒最後衰左,你會點??你咁大量既話實會好樂觀咁面對。
我愛長澤
Originally posted by Kian76 at 2006-5-10 01:29 AM:

d人會唔會咁蠢落毒落水度??即係擺明有人落毒啦!!落毒就梗係落在好似今次咁既牛扒度,就算點都有得賴牛扒末熟。
水就做例啫

球員一定會食野嫁, 不論食d乜野, 都定會食野嫁, 要落藥, 容乜易

其實水都可以嫁, 佢地可以話d水壺生秀, 等等都可以做理由
Originally posted by runrun at 2006-5-10 01:29 AM:
每隊球隊都要盡一切責任保護自己o既球...
個別比賽中受傷和集體中毒好大分別。
我愛長澤
Originally posted by Kian76 at 2006-5-10 01:29 AM:

d人會唔會咁蠢落毒落水度??即係擺明有人落毒啦!!落毒就梗係落在好似今次咁既牛扒度,就算點都有得賴牛扒末熟。
外國人好少食熟牛扒的
如果熟左就應該有可疑

要賴我會賴有人玩野
俾d瘋牛症的牛佢地食
Originally posted by austin666 at 2006-5-10 01:34 AM:

外國人好少食熟牛扒的
如果熟左就應該有可疑

要賴我會賴有人玩野
俾d瘋牛症的牛佢地食
所以唔會落毒在水中。
我愛長澤
Originally posted by Kian76 at 2006-5-10 01:33 AM:

下??不如你試下考試(好重要)or見工(好重要)or見客(好重要)你先食物中毒最後衰左,你會點??你咁大量既話實會好樂觀咁面對。
但問題係熱刺打之前已經接受左安排...
你係覺得有影響ge你咪打之前去投訴
打完輸左之後先講就有d過分...
你諗下若果佢地贏左,佢地仲會唔會要求重賽??
肯定唔會啦!但中毒一事仍然存在ga wo!
26FUN頭號周麗淇FANS
祖雲達斯多年忠實球迷
打法勁似恩沙基,球場上ge通天老棺!! @@
Originally posted by clkgtr at 2006-5-10 01:34 AM:

水就做例啫

球員一定會食野嫁, 不論食d乜野, 都定會食野嫁, 要落藥, 容乜易

其實水都可以嫁, 佢地可以話d水壺生秀, 等等都可以做理由
咁你之前講呢d有乜用??你都識講落去邊都得,d人選擇了牛扒,咁你講黎做乜??唔通牛扒又唔落得??唔好意思,只係覺得呢個問題有d無聊。
我愛長澤
Originally posted by Kian76 at 2006-5-10 01:33 AM:

完全唔同情況, 考試見工見客, 就算食物中毒都唔會對表現有好大既節扣
另外, 我又唔係李X誠, 點會有人會咁做
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 熱刺要求重賽~~熱刺要求重賽

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。