<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 熱刺要求重賽~~熱刺要求重賽
返回列表 回復 發帖
Originally posted by Kian76 at 2006-5-10 01:34 AM:

個別比賽中受傷和集體中毒好大分別。
會唔會係英版
100家盤菜
Originally posted by Kian76 at 2006-5-10 01:26 AM:

食乜野都有問題??食自助餐在外...
如果閣下(or大家)唔中意阿仙奴, 我講乜你地都會覺得熱刺唔抵, 你地都會覺得阿仙奴唔光彩. (我無意想傷害呢度和平o既氣氛)  

總之我一睇到佢地賽前係o係酒店食自助餐中招, 我就覺得好難以置信啦~
Originally posted by MaxFigo at 2006-5-10 01:36 AM:

但問題係熱刺打之前已經接受左...
好可惜熱刺真係有要求過,只係英足總還只能容忍1小時。唔黎就要扣3分!!!!以前米堡試過。
我愛長澤
Originally posted by Kian76 at 2006-5-10 01:38:

好可惜熱刺真係有要求過,只係英足總還只能容忍1小時。唔黎就要扣3分!!!!以前米堡試過。
係可能會被扣分...........
Originally posted by runrun at 2006-5-10 01:38 AM:

如果閣下(or大家)唔中意阿仙奴, ...
我都好難以置信,心諗真係冇乜可能咁巧合。老實講我第一直覺話我知係陰謀。
我愛長澤
Originally posted by kakeidevil at 2006-5-10 01:40 AM:

係可能會被扣分...........
前科己扣了一次。熱刺搏唔起。
我愛長澤
Originally posted by austin666 at 2006-5-10 01:38 AM:

會唔會係英版
100家盤菜
哈哈!!
我愛長澤
Originally posted by Kian76 at 2006-5-10 01:37 AM:

咁你之前講呢d有乜用??你都識講落去邊都得,d人選擇了牛扒,咁你講黎做乜??唔通牛扒又唔落得??唔好意思,只係覺得呢個問題有d無聊。
我意思係
你食牛扒咪向牛扒落藥囉, 食豬扒咪向豬扒落藥囉, 食薯條咪向薯條落藥囉,

另外
停喇, 停喇
其實都只係講下既啫, 唔需要咁認真
大家都唔使咁激住
如果有關方面去查的
佢地係食自助餐奶野的
咁一定會有其他食客中招

如果有唔關事的人中招
咁好難講係人地去+料
定真係間野唔乾淨
Originally posted by clkgtr at 2006-5-10 01:38 AM:

完全唔同情況, 考試見工見客, 就算食物中毒都唔會對表現有好大既節扣
另外, 我又唔係李X誠, 點會有人會咁做
你都識講呢d例子唔會因食物中毒而表現差了,但運動是會的......

而家熱刺真係咁中左招,佢地一樣唔係皇馬,但都中招。
我愛長澤
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 熱刺要求重賽~~熱刺要求重賽

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。