<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 熱刺要求重賽~~熱刺要求重賽
返回列表 回復 發帖
成件事熱刺都好無辜
不過如果比你重賽
阿仙奴, 韋斯咸會更加無辜

Originally posted by Kian76 at 2006-5-10 01:40 AM:

我都好難以置信,心諗真係冇乜可能咁巧合。老實講我第一直覺話我知係陰謀。
我覺得難以置信係佢地竟然出街食飯...

個人意見如下:

10% 件事係意外
40% 阿仙奴fans做o既(雖然我都係)
50% 外圍佬傑作
Originally posted by clkgtr at 2006-5-10 01:43 AM:

我意思係
你食牛扒咪向牛扒落藥囉, 食豬扒咪向豬扒落藥囉, 食薯條咪向薯條落藥囉,

另外
停喇, 停喇
其實都只係講下既啫, 唔需要咁認真
係呀,都唔使太認真既。
我愛長澤
Originally posted by Kian76 at 2006-5-10 01:45 AM:

你都識講呢d例子唔會因食物中毒而表現差了,但運動是會的......

而家熱刺真係咁中左招,佢地一樣唔係皇馬,但都中招。
oh.............你誤會左我喇
我係企嚮熱刺果邊嫁喎....................
我重以為你幫緊阿仙奴果邊添

[ Last edited by clkgtr on 2006-5-10 at 01:48 AM ]
Originally posted by austin666 at 2006-5-10 01:44 AM:
大家都唔使咁激住
如果有關方面去查...
好可惜奇怪地係得佢地有事.......食自助餐竟然只係d熱刺球員中毒......哈哈哈!!!奇中之奇,話唔定係餐具有問題。
我愛長澤
根據中國的古裝劇傳統
如果真係要落毒
係唔會係食物落的
要落就落刀,叉,碟.....呢d野度
Originally posted by Kian76 at 2006-5-10 01:47 AM:

好可惜奇怪地係得佢地有事.......食自助餐竟然只係d熱刺球員中毒......哈哈哈!!!奇中之奇,話唔定係餐具有問題。
有人要做佢地就一定有辦法, 又係果句: 自己煮就冇事囉...
Originally posted by runrun at 2006-5-10 01:51 AM:

有人要做佢地就一定有辦法, 又係果句: 自己煮就冇事囉...
Originally posted by austin666 at 2006-5-10 01:49 AM:
根據中國的古裝劇傳統
如果真係要落毒
係唔會係食物落的
要落就落刀,叉,碟.....呢d野度
自己煮, 一樣中招
Originally posted by runrun at 2006-5-10 01:45 AM:

我覺得難以置信係佢地竟然出街食飯...

個人意見如下:

10% 件事係意外
40% 阿仙奴fans做o既(雖然我都係)
50% 外圍佬傑作
咁明天就要比賽,可能佢地想聯誼下,冇理由留在家中自閉。但講到底出街食飯真係正常行為。

人地有心害你,今日毒唔倒你明天分分鐘撞車撞死你。冇得防。

我都覺外圍佬有可能。

但老實講,冇可能阿仙奴幕後指使連1%可能性都冇既,始終佢地係最大得益者,嫌疑一定最大。韋斯咸都有嫌疑的,因他也是得益者,但動機明顯更細。

阿仙奴:40%
佢d fds:25%
外圍佬:25%
韋斯咸:10%
我愛長澤
Originally posted by Kian76 at 2006-5-10 01:47 AM:

外電有冇講
係咪佢地包左個廳食

我都攪過包廳食的
只要有30人以上就可以
唔會有其他食客

咁其他工作人員情況點?
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 熱刺要求重賽~~熱刺要求重賽

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。