<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 熱刺要求重賽~~熱刺要求重賽
返回列表 回復 發帖
Originally posted by clkgtr at 2006-5-10 01:46 AM:

oh.............你誤會左我喇
我係企嚮熱刺果邊嫁喎....................
我重以為你幫緊阿仙奴果邊添

[ Last edited by clkgtr on 2006-5-10 at 01:48 AM ]
唔關事,你支持邊隊與我無關,只係你之前個論點我覺得有d問題姐。
我愛長澤
Originally posted by Kian76 at 2006-5-10 01:54 AM:

唔關事,你支持邊隊與我無關,只係你之前個論點我覺得有d問題姐。
我個個論點咪就係有陰謀
Originally posted by clkgtr at 2006-5-10 01:52 AM:

自己煮, 一樣中招
哈!!都係o個句,要害你,唔一定要落毒,大把野可以害倒你。哈哈!!
我愛長澤
咁樣係咪意味咗阿仙奴會係歐聯決賽將成巴塞的腳下亡魂呢?
Originally posted by Kian76 at 2006-5-10 01:53 AM:

咁明天就要比賽,可能佢地想聯誼...
要聯誼都贏左波先啦~
熱刺有冇自己的廚師?

佢地係外出用餐中招
唔係酒店食
其實係點?
Originally posted by clkgtr at 2006-5-10 01:56 AM:

我個個論點咪就係有陰謀
呀!!對唔住呀!!我頭先發雞盲以為你話:輸波輸人格,原來你係話:贏波輸人格。哈哈!!係我衰仔,原諒我啦!!!
我愛長澤
Originally posted by runrun at 2006-5-10 01:57 AM:

要聯誼都贏左波先啦~
聯誼能增加贏波機會。
我愛長澤
Originally posted by austin666 at 2006-5-10 01:58 AM:
熱刺有冇自己的廚師?

佢地係外出用餐中招
唔係酒店食
其實係點?
其實只知關間酒店事,仲末有明確既證據,但被害機會好大。但邊個害就難講。太多不同消息,好亂,還是等個完整既版本吧。
我愛長澤
如果用24的橋段
落野的人可以係通風口放野
令到佢地班友中招
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 熱刺要求重賽~~熱刺要求重賽

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。