<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 熱刺要求重賽~~熱刺要求重賽
返回列表 回復 發帖
Originally posted by austin666 at 2006-5-10 01:49:
根據中國的古裝劇傳統
如果真係要落毒
係唔會係食物落的
要落就落刀,叉,碟.....呢d野度
咁tot咪要搵專人隨身帶定支銀針
Originally posted by Kian76 at 2006-5-10 02:00 AM:

聯誼能增加贏波機會。
你咁答我冇野講lu~~
熱刺而家咁樣真係口同鼻餚
假如足總俾重賽, 仲要熱刺win埋ge話, 你估到時阿仙奴唔反木台咩
咁只會越攪越煩, 足總一定為免夜長夢多, 唔批!

雖然我都登熱刺辛苦左成季唔抵...
Originally posted by runrun at 2006-5-10 02:02 AM:

你咁答我冇野講lu~~
集訓都係為左增加隊友既默契,一齊訓覺都會,一齊用餐亦會。
我愛長澤
Originally posted by Kian76 at 2006-5-10 02:04 AM:

集訓都係為左增加隊友既默契,一齊訓覺都會,一齊用餐亦會。
可以o係訓練營架嘛...
Originally posted by Kian76 at 2006-5-10 01:59 AM:

呀!!對唔住呀!!我頭先發雞盲...
唔緊要! 唔緊要!
Originally posted by kakeidevil at 2006-5-10 02:02 AM:

銀針插唔到隻碟
佢地要好似貴族咁
用銀器餐具

如果我冇記錯
銀針只可以試到有機的毒
Originally posted by runrun at 2006-5-10 02:05 AM:

可以o係訓練營架嘛...
咁俾班球星開心下去酒店食嘛。(雖然幾時都有得食)

你平時做重要事之前會唔會為左安全唔出街食飯??一般情況下都唔會覺得有人會害自己吧??
我愛長澤
Originally posted by kakeidevil at 2006-5-10 02:02 AM:

蒙汗藥, 銀針無反應嫁
我諗個大廚落春藥會搞笑D.......D球員個個有3隻腳踢波
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 熱刺要求重賽~~熱刺要求重賽

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。