<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 熱刺要求重賽~~熱刺要求重賽
返回列表 回復 發帖
Originally posted by garyfong0516 at 2006-5-10 04:14 PM:
我阿哥係香港某報紙體育記者...佢話我知...
阿仙奴陰謀論係英國太陽報老作ga.....
根本冇呢回事
陰謀論在冇証據下唔係老作係乜??但熱刺食物中毒係事實,最大得益者肯定係阿仙奴和韋斯咸也是事實,但老作這詞有些貶意,應稱為推測。但你阿哥斷言對方老作就係你阿哥講野太過份和單方面意見,旁觀者看到的只是熱刺離奇中毒失去第四名。
我愛長澤
Originally posted by clkgtr at 2006-5-10 05:02 PM:

傷還傷, 中毒還中毒, 係兩樣唔同...
我唔知阿仙奴歐聯決賽前席玩集體中毒最後冇左歐聯的話,佢地仲會唔會咁講野。
我愛長澤
Originally posted by spareman4 at 2006-5-11 03:35 AM:

咁落得去踢既咪要接受賽果囉,
踢波就係咁架啦,
咁我想問下如果佢地贏左,
係唔係都應該重賽呢 ?
乜野叫接受左賽果??你俾個賊用槍、刀行住黎當人質,你唔反抗,d警察係咪當你己經接受左個事實照開槍???有d野叫做被逼!!!佢地唔踢就肯定扣三分!!!再三要求改期英足總都唔肯,最後局住用d中毒戴維斯等人落場踢......其實今次真係算好彩,冇死人。如果唔係英足總就名譽掃地。
我愛長澤
Originally posted by runrun at 2006-5-11 10:10 AM:

係囉~ 果次曼聯對熱刺, 卡路爾o係...
我對隊隊都一樣。唔好用壞心眼看別人。而且,熱刺咁耐以黎我都只係視佢為年年拋錢落咸水海都要護級既廢物,但今次係佢在唔公平下作賽,所以我支持他們。

球證失誤和場外離奇中毒根本唔同,就如場內被人踢傷同場外被人打傷都好唔同。

[ Last edited by Kian76 on 2006-5-11 at 04:02 PM ]
我愛長澤
Originally posted by ming8964 at 2006-5-11 02:43 PM:
是否重賽並不重要!!!
最重要是弄清楚...
Good!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
我愛長澤
Originally posted by runrun at 2006-5-11 09:18 PM:

球證失誤???

我同意你大部份講...
收唔收買就唔知,只知年中有唔少球隊輸俾球證,但極少球隊輸在中毒。
我愛長澤
Originally posted by abc123aa at 2006-5-11 09:39 PM:

冇野講
我都冇野講,有乜理由年年拋咁多錢落去買d中上球員,都仲要年年護級......身為貧窮的羅馬球迷,實在非常妒忌佢地使既錢......唉......

佢地買過既球員真係多如天上繁星,多到好多我都己經唔記得左喇。
我愛長澤
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 熱刺要求重賽~~熱刺要求重賽

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。