<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 見到自己愛的人那樣我可以如何?
返回列表 回復 發帖

[愛情診療室] 見到自己愛的人那樣我可以如何?

我愛的人成日都咬牙切齒地話想努力讀書 ,
但又成日同班裡的懶人一齊,
話一齊好努力禁温書 ,但又係我面前係禁玩,
我有向佢提過同佢個d fd 一齊温書係吾可能的,但哦左就算!
之後又好似我冇講過禁.
那我可以如何?
Originally posted by tomy lee at 2006-5-13 01:01 AM:
我愛的人成日都咬牙切齒地話想努力讀...
有時fd既影響力係好大嫁...
試下叫佢陪自己一齊溫 :p
Originally posted by cwleung1988 at 2006-5-13 01:03 AM:

有時fd既影響力係好大嫁...
試下叫佢陪自己一齊溫 :p
我幾乎every 星期六都同佢一齊温的
但最大問題係 我好似影響吾都佢
或者禁講 我100句=佢d fd 一句
我做一件佢吾like 的錯事 =佢 d fd 10件錯事
例如: 佢d fd 玩佢d 頭髮佢都吾會有太的反應
但我的話佢就即同我講"吾好攪la 我發火la"

我覺得我係比佢另類化左,對我對佢的要求特高
但待遇好差.

佢(女) 同佢d fd(男)玩到係 捉sin 手 捉到係隻手有sin 手印個隻
佢都係度笑(當著我面的)
感覺就好似看著佢同佢d fd 係度玩5p 禁!!!!

[ Last edited by tomy lee on 2006-5-13 at 01:19 AM ]
Originally posted by tomy lee at 2006-5-13 01:01 AM:
我愛的人成日都咬牙切齒地話想努力讀...
佢唔係你邊果
唔聽你講,
你又可以點 ?

揾多幾條友,
幾把口試下啦

加油 !
Originally posted by homan~ at 2006-5-13 01:23 AM:

佢唔係你邊果
唔聽你講,
你又可以點 ?

揾多幾條友,
幾把口試下啦

加油 !
好失 low 我用左好多好多我私人的時間
去令佢對讀書有興趣 但比人好easy 禁攪衰sin
改變一個人既性格好難~!!!!
只有你去適應佢~

佢咁樣同男仔玩我唸都唔係一朝一直既事~

愛情唔係你付出幾多一定得番到幾多..~!!

佢可能真係對讀書有興趣,但又受唔住朋友既影響。
定或者係你自己覺得佢對讀書有興趣咋..................

照咁睇佢緊張佢d朋友多過你啵~
係咁嫁喇d女仔,以前我中一比個女仔知道我鍾意左佢,之後佢見到我好似生人勿近咁,見到我好似見鬼咁...........好似驚我會食左佢咁,直到中二同中三都係咁.......
可能係我由精英班跌落去d差班度既問題啦.............

其實你成績好唔好嫁,個女仔係飛女定係........靚唔靚???

其實如果佢唔鍾意你的話你基本上做咩佢都唔順眼同好憎你,就正如你憎某人一樣,
不過每件事都有例外既,努力再試下囉,但係如果真係唔得既就搵過第二個目標啦,唔好為左一棵樹放棄成個森林呀
摺吧啦
Originally posted by tomy lee at 2006-5-13 01:30 AM:

好失 low 我用左好多好多我私人的時間
去令佢對讀書有興趣 但比人好easy 禁攪衰sin
其實佢知唔知你中意佢?

仲有,
佢中意玩係人地影響定係本身性格先 ?
Originally posted by homan~ at 2006-5-13 12:26 PM:

其實佢知唔知你中意佢?

仲有,
佢中意玩係人地影響定係本身性格先 ?
我之前有請求佢做我gf 但佢吾肯(不過冇果d 怕左我的反效果出現)
不過佢係好easy 比身邊的人影響 (可惜我勢孤力弱)
Originally posted by tomy lee at 2006-5-13 01:13 AM:

我幾乎every 星期六都同佢一齊温的
...
請唔好用三級比喻
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 見到自己愛的人那樣我可以如何?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。