<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 歐聯決賽關鍵在於....
返回列表 回復 發帖
Originally posted by BSnake at 2006-5-18 05:23 PM:

講真,我真係覺得應該比完得益,巴...
好簡單

因為球例寫明

一係得益入球+黃牌

一係紅牌,無得益入球

個問題係

1.巴塞隆納應唔應該得益

2.列文應唔應該紅牌

如果不是嚴重的犯規,好明顯係得益

如果係嚴重犯規,我覺得應該係危紅

而今次好明顯係後者
有兩個可能:

一:列文唔出超技術,阿仙奴好大機會俾正面對住龍門既伊度奧追平1:1,及後局勢將不可預知。

二:就如現在般。
我愛長澤
Originally posted by Kian76 at 2006-5-18 06:18 PM:
有兩個可能:

一:列文唔出超技術,阿仙奴好大機會俾正面對住龍門既伊度奧追平1:1,及後局勢將不可預知。

二:就如現在般。
um...果時仲係0:0-_-
巴塞果球入左的話..阿仙奴其實都有得打..有得追=_=
列文既判斷..改變一切@@
其實我比較concern一樣野..
就係有冇必要o係比賽早段犯呢個規
令到球隊形勢轉變..
可以話列文情急下犯規..又可以話佢未夠道行...

[ Last edited by babo on 2006-5-18 at 06:37 PM ]
好普通的曼聯迷~_~

依度奧球波好似係越位喎?
有冇人證實到呀?
的確, 列文於出迎時判段錯誤, 早左瞓落地, 但始終一時間好難諗倒咁多野, 能夠入倒final已可見今年列文嘅功價, 對皇馬救上魯爾嘅補射, 對維拉利爾夠出12碼, 無佢根本入唔倒final.
我唔認為換法明尼出黎係影響左個比分, 始終落咁大雨加上長時間踢少個, 中場機本上個個都無哂力, 唔換可能輸更多~
艾蒙尼亞,算係咁啦, 咁耐無踢過家下即克叫佢打, 同埋琴晚失兩球波果陣好大雨, 視野有影響, 加上後衛們都踢左咁耐, 而巴塞又換左3個新嘅攻擊球員落去,失波唔怪得人.
最慘都係皮利斯, 最後一場踢阿記只係踢左20分鐘就咁樣被換下來...
最失望係點解雲格死要信名牌, 點解用a高爾!!!今場波無功但左邊狂走溜, 法明尼由分組賽一路幫你踢到入決賽,話唔用就唔用, 明顯a高爾係無態...

p.s. 對車仔紅迪荷奴係同一個球証,列文係cham leag final第一個被紅的

算啦,場波都完左, 講話邊個邊個錯都於是無補,下年努力過啦
我覺得唔可以怪列文......要怪就怪後防輕鬆地俾人地中路入"舌"
佢做左一個門將應該做0既野
另外,艾蒙尼亞真係好廢!!!
兩球近柱窄角度都封唔住..........
紅牌0既代價...........
Originally posted by babo at 2006-5-18 06:31 PM:

um...果時仲係0:0-_-
巴塞果球入...
係??因我睇精華所以唔記得太清楚........訓著左睇唔倒。
我愛長澤
Originally posted by 28083003 at 2006-5-18 06:53 PM:
的確, 列文於出迎時判段錯誤, 早左瞓...
無錯, 隊波大部分時間打少一個人, 係下半場後段已經見到阿仙奴d球員莫莫地, 無理由唔換生力軍入場.況且輪個兩球同法明尼無乜關係, 反而係無啦啦係70分鐘落個場大雨令到個波傳得好快. 令到阿仙奴防守壓力增加而輸既.
一剎那的幸福足以回味一生

Originally posted by plkjoejoe at 2006-5-18 07:21 PM:
我覺得唔可以怪列文......要怪就怪後...
阿蒙尼亞救左伊度奧一次極佳入球機會,拍倒個波後撞門柱。
我愛長澤
Originally posted by plkjoejoe at 2006-5-18 07:21 PM:
我覺得唔可以怪列文......要怪就怪後...
咁你都要睇番個距離先...離門6碼都無...
一剎那的幸福足以回味一生

返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 歐聯決賽關鍵在於....

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。