<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 歐聯決賽關鍵在於....
返回列表 回復 發帖
我覺得係雲格有d抵死~點解呢?
大家諗下佢地靠咩入決賽?靠新仔!
尋日就出左蘇甘寶同a.高爾,早2年靠佢地時,就4強都入唔到,係咁嘅時刻出佢地,對班新仔都唔公平,係16強,8強,4強,睇下佢條防線幾有活力,但尋日,如果唔係艾蒙尼亞交到d貨,相信死得仲慘!
靠蘇甘寶同a.高爾領軍果條防線,根本只可以係國內做山寨王!
問多句:其實列文衰咩?
Originally posted by Kian76 at 2006-5-18 07:44 PM:
不過話時話,而家傳聞巴塞有兩個關鍵...
讚成你的,覺得巴塞自己都唔知下都做左黑手的棋子
睇番尋日列文拎牌時,雖然我唔知佩奧講緊乜,但我都覺佢係幫手求緊情!
尋日巴塞都犯左好多次規先有牌,對阿仙奴唔係咁公平

[ Last edited by YUEN_LOUIS on 2006-5-18 at 09:44 PM ]
Originally posted by brightlee at 2006-5-18 07:40 PM:

No that's NO yellow in that example
If that's a goal
Goal

If there's Red
that's red and penalty....

Understand?!
Originally posted by YUEN_LOUIS at 2006-5-18 08:45 PM:
大家諗...
蘇金寶.............................

入一粒wor........................

a.cole

無o左佢唔知輸o左幾耐.........................
Originally posted by Azuma at 2006-5-18 09:07 PM:

蘇金寶.............................

入一粒wor........................

a.cole

無o左佢唔知輸o左幾耐.........................
可能你會唔同意我講啦~
但係真係靠佢地2個真係入唔到歐聯4強
入波方面,又要話下亨利囉!4場入面有2場要後衛入波
Originally posted by YUEN_LOUIS at 2006-5-18 08:45 PM:
大家諗...
我覺得佢仲有樣野好賤
唔知仲有冇人記得季初佢鬧鬼摩連奴成日玩穩守場場1:0
又話咁樣踢波唔好睇好鬼悶
到左依家雲加做既野咪又係佢鬧摩連奴既野
Originally posted by donald15 at 2006-5-18 09:11 PM:

我覺得佢仲有樣野好賤
唔知仲有冇...
來來去去都係死守突擊
Originally posted by YUEN_LOUIS at 2006-5-18 22:46:
問多句:其實列文衰咩?
阻止對方有直接進攻入球的機會

所以如果計入球,他不會拿黃牌
We are blessed that we can watch sports, to do many things...
so be happy!
Originally posted by brightlee at 2006-5-18 09:22 PM:

阻止對方有直接進攻入球的機會

所以如果計入球,他不會拿黃牌
唔係龍門要做的嗎?
講真,其實唔係好明
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 歐聯決賽關鍵在於....

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。