<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 歐聯決賽關鍵在於....
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 28083003 at 2006-5-18 06:53 PM:
的確, 列文於出迎時判段錯誤, 早左瞓...
無錯, 隊波大部分時間打少一個人, 係下半場後段已經見到阿仙奴d球員莫莫地, 無理由唔換生力軍入場.況且輪個兩球同法明尼無乜關係, 反而係無啦啦係70分鐘落個場大雨令到個波傳得好快. 令到阿仙奴防守壓力增加而輸既.
一剎那的幸福足以回味一生

Originally posted by plkjoejoe at 2006-5-18 07:21 PM:
我覺得唔可以怪列文......要怪就怪後...
咁你都要睇番個距離先...離門6碼都無...

Originally posted by Kian76 at 2006-5-18 07:44 PM:
不過話時話,而家傳聞巴塞有兩個關鍵...
話時話, 我都覺得球證有小小偏幫巴塞, 最明顯係亨利鏟中波個下都攞黃牌,,照咁既尺度奧利古亞一早出左場, 佢大大話話做底左龍格保最小四五次, 有兩三下係好肉酸...但係只係得一面黃牌..睇到

Originally posted by YUEN_LOUIS at 2006-5-18 09:40 PM:

其實以阿仙奴的打法,好似列文比人逐仲好
打少個對阿仙奴防守無影響, 但係大大減低左進攻火力...本來亨利係前場攞波個陣巴塞一定要有兩個後衛包位至可以mark到佢[尋晚佩奧爾比亨利ko], 咁樣後上皮里斯入楔會好有機會...但係打小一個之後皮里斯調出. 前面單靠亨利就困難好多, 因為變左佩奧爾同馬古斯一齊睇亨利..亨利好難突破, 而後面法比加斯又無咁快上到黎, 變左阿仙奴既快攻同小組好少機會可以打到出黎.

Originally posted by YUEN_LOUIS at 2006-5-18 08:45 PM:
我覺得係雲格有d抵死~點解呢?
大家諗...
唔覺得campell同cole打得唔好, 佢地算打得唔錯...但係對手係攻力強勁既巴塞..加上打小一個人差唔多成80分鐘同埋落大雨. 失波非戰之罪

Originally posted by brightlee at 2006-5-18 10:26 PM:
this referee is wrong, I read that article too..
shouldn't be yellow.....
=.=
好彩佢唔係WC referee

返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 歐聯決賽關鍵在於....

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。