<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 港男文化大綠洲-[非A片收集區] (18歲以下人士依然不准入場~)
返回列表 回復 發帖
push - 2005-12-15 add movie
條女好得呀,又姣又”彈”,真係係男人見到都想走埋去錫佢一啖
update左果d..真係正...
又大又彈........@@
support
拒好旦旦wor=0=好鬼正呀
Originally posted by d228216 at 2005-12-15 00:53:
push - 2005-12-15 add movie
阿d,幾時帶埋我去影相呀
Originally posted by 左輪仔 at 2005-12-20 07:24 PM:

阿d,幾時帶埋我去影相呀
呵呵呵, 大L把啦! 有興趣咪一齊去啦!

活動內容有︰
攤位展銷、Racing Girl 攝影比賽、
名人慈善表演、最佳改裝車頒獎典禮、
日本、美國、台灣車手親臨表演甩尾

有得玩, 有野送, 有相影.....
SHOW GIRL, PROMOTOR, COSPLAY GIRL應有盡有
未買相機o既快d買,唔夠記憶咭o既快d買,Hard disk太細o既快d買
開放時間:
12月24日 (星期六) 12:00 - 20:00
12月25日 (星期日) 10:00 - 20:00
12月26日 (星期一) 10:00 - 20:00
12月27日 (星期二) 10:00 - 17:00
地點:
灣仔香港會議展覽中心展覽廳一
歡迎公眾人仕參觀。
成人門券每張港幣25元正,十一歲以下小童門券每張港幣15元正,於現場有售。
現場活動:
角色扮演大賽(4天分別主題:Lolita/Nana、紅白日、西洋風、東洋風)
潮爆數碼產品大抽獎 (每天舉行)
願望成真1元慈善拍賣 (每天舉行)
第一屆香港網絡歌曲創作大賽 決賽
數碼遊戲挑戰賽
我最喜愛數碼產品大賞2005 頒獎典禮
我最喜愛遊戲大賞2005 頒獎典禮
全學界數碼影像創作大賽 頒獎典禮

[ Last edited by d228216 on 2005-12-20 at 07:58 PM ]
Originally posted by d228216 at 2005-12-20 19:51:

呵呵呵, 大L把啦! 有興趣咪一齊去啦...
有D興趣,不時唔好仲有冇時間去,由23開始D日子好難捱=.="
Originally posted by 左輪仔 at 2005-12-20 23:42:

有D興趣,不時唔好仲有冇時間去,由23開始D日子好難捱=.="
同感.........................=.=""
嘩~~ 條女... 真係....冇得頂!!!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 港男文化大綠洲-[非A片收集區] (18歲以下人士依然不准入場~)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。