<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 港男文化大綠洲-[非A片收集區] (18歲以下人士依然不准入場~)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by qweqweqwe at 2006-4-7 12:41:

我要你嘅親筆簽名CD.........  

sorry~派哂~
所以我決定送條親筆簽名底褲比你 (隨底褲奉送尿漬~)~~~
Originally posted by CHECSS at 2006-4-7 12:47:

boy boy
送多條比C袋你好唔好?笠係頭快高長大咖~~~
Originally posted by CHECSS at 2006-4-7 12:53:

do you have 親筆簽名 bra ??????
好!有taste!
送副親筆簽名薄咯比你做眼罩,等你戴出街溝死女~
Originally posted by qweqweqwe at 2006-4-7 13:02:

感動呢.................?
Originally posted by CHECSS at 2006-4-7 13:02:

??????????
薄咯=bra
你問吓你miss就知喇~ (咪制呀~死人咖衰仔~ )
Originally posted by CHECSS at 2006-4-7 13:12:

沒有事的 , at F.1 my friend ask the teacher : 你識唔識吹[消] tim
離哂譜~
無大無細,打~
Originally posted by 甘國武 at 2006-4-7 14:38:

真係你?!
你唔係真係信吓嘛?!
我邊得呢條"靚仔"咁"有型"呀..................

(春春~~~~ )
Originally posted by 甘國武 at 2006-4-7 19:33:

咩唔係呀~
春春....你唔好趁我睇唔明就蝦我喎~
大鑊喇............
無厘頭做左唱K型人............
(春春你想扣幾多分啫?
Originally posted by 甘國武 at 2006-4-7 19:49:

你試下!
甘兄幫春春夾埋蝦我~~~~~
Originally posted by 甘國武 at 2006-4-7 20:01:

....."春春"係咩黎架?
吓?!原來甘兄你唔知春春係邊個咖.................
qweqweqwe = 春春

佢砌我生豬肉我仲唔舂佢?
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 港男文化大綠洲-[非A片收集區] (18歲以下人士依然不准入場~)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。