<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 謝師宴著咩去好??
返回列表 回復 發帖

謝師宴著咩去好??

單選投票, 共有 0 人參與投票
20.69% (6)
31.03% (9)
48.28% (14)
您所在的用戶組沒有投票權限
著咩去好( j% A- Z4 y0 n! g: s0 d
我阿媽就話便服都得
校服 + 紅底橫著面- k0 A" j6 H9 B- W/ e0 M

1 p/ M' u% b" m6 B  l突出得梨, 又顯現學生風格.
  X/ j* t3 X) K6 k8 y" j1 u: A& W- \* S; B$ @
[ Last edited by d228216 on 2006-5-29 at 01:49 PM ]
Originally posted by d228216 at 2006-5-29 01:47 PM:" |& M# Z9 U% U" Y# j+ `7 X
校服 + 紅底橫著面
7 {1 P1 r( p- c' X: {
可惜我無紅底橫
Originally posted by 大家樂1234 at 2006-5-29 01:48 PM:3 g+ x3 g& _* D4 M/ g: O
- N( T3 T) h  b; X
可惜我無紅底橫
2 b8 x' |/ k9 B* ^. f/ G同呀媽借....佢打牌一定有
Originally posted by 大家樂1234 at 2006-5-29 01:48 PM:
% B6 g. b: h" e8 n) z9 u% q/ \; b) n  Z
可惜我無紅底橫
' i  u/ v" p' N! d4 p) d1 w# Z6 }: |- J: ]1 z, I0 }
% M1 G# ^" ]2 A1 T+ j
咁底橫笠住塊面...) v- m" N9 t& D8 j2 \: u! B
8 x# D/ ]( i' W. K4 z
學生著老西去有d攪笑
+ A! u8 |6 M4 V# N著老西記得著mark哥褸打面
# o2 k* Z  H7 e9 p8 l; j* k( _1 z1 E
走果陣
1 a6 K3 ]+ V+ Q, ]. \' X( |% t' `% m希望個士仔不會俾張單俾你埋7 f' g% `4 f/ H/ \) t# y2 a
4 ]* s2 I: F* W( |9 V$ a  A( z

5 B1 h# w6 X  Z/ d% C(以下係正經的
; z* r: n% M  i: O
2 x# M) t3 V4 r4 @- g* f其實人去就得
/ E  @- X, ], ^$ [著得乾乾淨淨就ok啦
) a9 A/ i/ b2 ]# z現在又唔係去ball\酒會
* D# I" ~9 F; \: A
: A4 U0 D. \! a( e+ t通常 謝師宴都有d活動玩下的+ f: S: l! V: n0 _& b
著老西點玩呢
; A# G4 @' m- e: V# V" }( U. d除非確定冇野攪
) C# ?7 Z* m5 n, ?4 y7 K2 i0 r5 X大家只係食野吹水就咁番歸
Originally posted by 大家樂1234 at 2006-5-29 01:41 PM:+ z( M$ A' _: F6 Y5 c- v
著咩去好
: Q$ g3 k& d2 H+ R1 M8 a我阿媽就話便服都得
0 _* |; v. ?  ^% r% P
2 N" o+ S6 Q: ]- L, a* S, Y
大個仔著乜衫仲要問阿媽
: G" m1 d$ r+ E+ q6 d但我都贊成便服
唔使諗~便服喇~
7 g0 P/ I% T& [9 j3 V不過千奇唔好真係紅底橫著面喎~呀哥仔~~1 C$ n6 O2 M  I5 v
我先係超人呀~~~~
男既就燕尾西裝,胸前插襟花* W2 @. Q( j0 x1 J6 ~
女既唔系大露背就Deep V架喇
成名於2005-3-26的EF前
'性版討論區"
現活躍於[真‧頑童俱樂部]
基本上唔洗太formal...+ {' D7 V* J4 @) r0 z
但亦不能太隨便..., E5 T( H( y7 o' m# q

" T* I# |, ~8 U) O2 @" q% C即係好似人地話.. casual formal咁...中間線
民主定民粹?
著泳衣去,一定好有型!
網上身份誰不『機密』?
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 謝師宴著咩去好??

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。