<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » boy~
返回列表 回復 發帖

[愛情診療室] boy~

唔好意思又煩你~

今次我想講~
我知其實我女朋友佢自己都好亂~
就連佢自己想點佢都唔知~
佢話係愈係唔鍾意佢ge人佢就愈係鍾意佢~
愈係鍾意佢ge人佢就愈佢就愈係唔鍾意~
(暗示佢之前bf就算有幾他女朋友佢都仲咁鍾意佢~)
我自己分析就覺得佢係到避個問題~
佢自己好怕再一次失去佢自己愛ge人~
我知我性格係細路,唔到佢肯定ge感覺~
但我個心真係得佢一個,我唔知有咩方法令佢知道
講我又講過~
我真係好想令佢放低之前ge陰影~
我應該點做~??
我就算點講佢都好似唔明咁~
我試過表達比佢知
〔你要做嘅應該係戰勝心魔,而唔係胡思亂想~每一個人都有佢嘅過去,但係重要咩?
錯!重要嘅係彼此嘅現在、大家嘅將來呀~有時間就倒不如諗吓點樣令]對方自己多啲、自己點樣對方多啲啦,知無?
**煩腦皆自尋、切忌庸人自擾~~~~^^〕
我好想佢可以放低之前d野好好地同我一齊

[ Last edited by BOYDWAN on 2006-5-31 at 02:48 AM ]
Originally posted by KKBoy at 2006-5-31 02:36 AM:
唔好意思又煩你~

今次我想講~
...

愛與誠﹗﹗努力吧﹗﹗
咁我可以點幫佢~??
Originally posted by KKBoy at 2006-5-31 08:36 PM:
咁我可以點幫佢~??
答左你喇
紅字
鐘意一個人係唔需要同佢講道理嫁

我亂講野....唔駛理我
Originally posted by cwleung1988 at 2006-6-1 12:04 AM:
鐘意一個人係唔需要同佢講道理嫁

我亂講野....唔駛理我
我知你唔係亂講
因為你係d咁既人
個心只係諗男人係信唔過
佢個心話佢知我到最後都會同佢之前個bf一樣,
個心話佢知如果唔想再有一次咁既經歷,
就要盡快同我分開,
如果唔係愛得愈深,到時就傷得愈深。
其實佢心諗你想要一個咁既男朋友
因為我太聽話太就佢
搞到佢好似對住個仔咁,
佢話比佢自己知佢想要一個壞男人,
佢請願簡愛人,而唔係比人
總結:
佢話自己好亂
自己都唔知自己想點,
係因為又想要一個壞男人,
要一段穩穩定定既感情,好矛盾呢。

[ Last edited by BOYDWAN on 2006-6-1 at 04:10 AM ]
boyboy d 紅字精警
第一次o係港男有分加

[ Last edited by BOYDWAN on 2006-6-1 at 11:40 AM ]
Originally posted by KKBoy at 2006-6-1 02:08 AM:
個心[color=red...

BOYDWAN, 你真係好犀厲
愛.....
要”做”出黎~??
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » boy~

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。