<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部2006](保存愛藏版)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by SCM at 2007-3-3 16:54:

之前唔識upload影片就冇事
依家識la 用成半個鐘up一套
換返黎就係個post極快速沉底(冇人回)
give me the post link~
Originally posted by 小小康 at 2007-3-3 16:56:

樓按問題
我層樓是借九成按揭,所以買左份按揭保險。咁如果轉按,駛唔駛再買過?
(大拿拿成7皮o野)
正路係要咖~
你第一份按揭保險係比"第一按"之嘛~
第二份按揭保險係比"第二按"咖,所以一份按揭保險唔可以比兩間 finance company 咖~

如果係發展商做二按就可能有得偷雞~
Originally posted by Triangel at 2007-3-3 16:58:

Believe it or not, d人喜歡 download Picture 多過影片

really?
點解呢?快捷方便d 呀?
Originally posted by admin at 2007-3-3 17:09:

等我又黎玩下先, 如果只是"有"相機追星射雀會易好多
方法1. 去攝影雜誌打工
方法2. 陪一個有幾部相機同大把器材的fan一齊去打雀
方法3. ...
hahahahahaha~~~~
admin兄唔聲唔聲笑死人~
方法3. 問EF admin 請唔請人~~~
Originally posted by Triangel at 2007-3-3 17:13:

最終效果都係一樣

P.S. 你話 EF[獨家]火熱頭條 More Popular or S.O.相 More Popular?
BOTH

(擦鞋中~ )
Originally posted by 小小康 at 2007-3-3 17:11:

份九成按揭係渣打自己做番,一二按都是同Rate。
咁會唔會有所不同呢,謝謝!!!
如果係同一間銀行做返,咁就唔一定需要買過份,但舊有份按揭保險九成九要加錢,同rate 都一樣~
不過,同一間銀行做有個好處,係可以deal 嘅,有得傾咖~
有問題隨便問,咪客氣~
Originally posted by Triangel at 2007-3-3 17:20:

方法3. ...申請做 Admin Assistant
呢個仲擦鞋~~~
Originally posted by admin at 2007-3-3 17:23:

哎吔~~~
連admin兄都玩改post?

洗廁所part time 點請得你起呀大哥大大大?
Originally posted by admin at 2007-3-3 17:26:

純照原post, 再改可能再多d錯處
嘩~~~呢個理由真充份~

(擦呀擦~擦呀擦~)
Originally posted by Triangel at 2007-3-3 17:27:
Getting Late

Bye:
Admin  SCM   我愛章小慧   小小康   gn00987333   
BOYDWAN   Triangel   kinz  playbr2  

[center]
[/center]
你嗰邊都就天光啦~ 訓嚟把鬼咩~~~
good night, buddy~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部2006](保存愛藏版)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。